Намерете влак от Брацигово до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,10лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 8 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 17:30
Разстояние 114km

Най-добрите оферти за вашия влак от Брацигово до София на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Брацигово до София. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Брацигово до София с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Брацигово и София.

Каква е цената на билетите за влак от Брацигово до София?

Билетите за влак от Брацигово до София струват средно 5,13 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,10 лв..

Влакове от Брацигово до София


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Брацигово до София?

Влаковете до София заминават от Брацигово от БРАЦИГОВО и пристигат на СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Брацигово до София?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Брацигово до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Брацигово до София и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до София тръгва в 05:06, последният е насрочен за 17:06. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 35 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до София за 2 hours and 58 minutes.