Намерете влак от Радомир до Кюстендил

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кюстендил

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,16лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 35 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 07:22
Последно отпътуване: 20:05
Разстояние 36km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Радомир до Кюстендил

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Радомир до Кюстендил с влак?

За да стигнете до Кюстендил с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Радомир до Кюстендил?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Радомир до Кюстендил също само за 1,80 лв., докато средната цена е 3,15 лв..

Влакове от Радомир до Кюстендил


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Радомир до Кюстендил?

Влаковете до Кюстендил ще заминат от РАДОМИР и ще пристигнат на КЮСТЕНДИЛ.

Колко връзки дневно има до Кюстендил от Радомир с влак?

Ако трябва да пътувате до Кюстендил от Радомир, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 7 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Радомир до Кюстендил с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Кюстендил тръгва в 07:06, последният е насрочен за 20:06. Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 33 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Кюстендил за 1 hour and 29 minutes.