Намерете автобус от Казанлък до Истанбул

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 56,72 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 30 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 23:00
Последно отпътуване 22:00
разстояние 344 km

С автобус от Казанлък до Истанбул: с virail е по-лесно

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Казанлък до Истанбул. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Казанлък до Истанбул?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Казанлък до Истанбул от 56,72 лв., докато средната цена е 58,03 лв..

Автобуси от Казанлък до Истанбул

Кога заминават първите и последните автобуси от Казанлък до Истанбул?

За да стигнете до Истанбул от Казанлък с автобус, ще ви отнеме около 8 ч. 30 мин. или дори : 8 ч. 30 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Казанлък в 23:00, докато последният е в 22:00.

За сравнително кратки пътувания като това от Казанлък до Истанбул, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Истанбул от Казанлък с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Казанлък до Истанбул с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Казанлък до Истанбул с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.