Train Illustration

Намерете автобус от Плевен до Ловеч

Тръгване от
3,99 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Плевен до Ловеч с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Плевен до Ловеч? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Плевен до Ловеч?

Когато пътувате от Плевен до Ловеч, можете да очаквате да платите средно около 7,93 лв.. Може да успеете да намерите цени до 3,99 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Плевен да се Ловеч с автобус

Най-добра цена 5,99 лв.
Продължителност на пътуването 45 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 08:30
Последно отпътуване 08:30
разстояние 33 km
Заминаване Плевен
Пристигане Ловеч
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Цена на билет Плевен - Ловеч всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
5,99 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
3
Минимална цена
3,99 лв.
Максимална цена
9,88 лв.

Плевен - Ловеч

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

6 лв.

Дата
сряда 5 октомври 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Pleven Bus Station - Lovech Bus Station
08:30 - 09:15
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
45 мин.
CO2: 1.14kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Плевен до Ловеч с автобус?

Пътуването между Плевен и Ловеч с автобус обикновено отнема 42 мин., за да се измине разстояние от 33 km. Най-краткото пътуване от Плевен до Ловеч ще ви отнеме 40 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Ловеч е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Плевен до Ловеч?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Плевен до Ловеч, който обикновено тръгва в 08:30. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 08:30. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Плевен до Ловеч?

Ще можете да напуснете Плевен, като използвате спирки като Pleven Pleven bus station, Ivan Mendilikov Square, Pleven and Pleven Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Lovech Bus station, 3-ti Mart St, Lovech and Lovech Bus Station в Ловеч. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Плевен, или в Ловеч, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Плевен до Ловеч има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Плевен до Ловеч, като използвате компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 2 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Плевен до Ловеч, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Плевен до Ловеч всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване