Автобус Плевен - Букурещ цени от 35,54 лв.

Започва от
35,54 лв.

Плевен до Букурещ с автобус

Пътуването от Плевен до Букурещ от автобус е 164,45 km и отнема 5 ч 55 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 21:05 ч. и последното на 21:05 ч.. Възможно е да пътувате от Плевен до Букурещ от автобус само за 35,54 лв. или за 57,10 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,54 лв..

Най-ниската цена35,54 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 55 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена35,54 лв.
Най-висока цена57,10 лв.
Първо заминаване21:05 ч.
Последно заминаване21:05 ч.
Разстояние164,45 km
ЗаминаванеПлевен
ПристиганеБукурещ
ПревозвачиUnion Ivkoni, FlixBus

Автобус Билети от Pleven до Bucharest

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Плевен до Букурещ

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Плевен до Букурещ? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Плевен до Букурещ?

Цените на автобусните билети от Плевен до Букурещ варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Плевен до Букурещ ще струват 35,54 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 42,21 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Плевен до Букурещ. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 42,21 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Плевен до Букурещ.

Колко дълго е пътуването от Плевен до Букурещс автобус?

Пътуването от Плевен до Букурещ с автобус обикновено отнема 5 ч 55 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 164,45 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 5 ч 55 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Плевен до Букурещ, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Плевен и Букурещ ще завършат пътуването през 5 ч 55 мин. Средно ще ви отнеме около 5 ч 55 мин, за да пътувате 164,45 km между Плевен и Букурещ.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Плевен до Букурещ?

Първият заминаващ за деня от Плевен до Букурещ тръгва в 21:05 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:05 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Плевен и Букурещ. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Плевен в 21:05 ч., а последният - в 21:05 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Плевен до Букурещ могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Плевен до Букурещ с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Плевен и Букурещ. Можете да започнете пътуването си в Плевен на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Букурещ. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Плевен до Букурещ.

Колко пъти на ден има тръгващи от Плевен за Букурещ?

Средно има 1 заминаващи ежедневно от Плевен до Букурещ. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Плевен, които пътуват директно до Букурещ. Има 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Плевен до Букурещ. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pleven до Bucharest

Евтини билети за автобус от Плевен до Букурещ
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Плевен до Букурещ.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Плевен до Букурещ, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Плевен до Букурещ.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pleven до Bucharest

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 35,99 лв. до 41,13 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 12% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Плевен до Букурещ

Най-евтините автобусни билети Плевен - Букурещ могат да бъдат намерени само за 23,17 лв., ако имате късмет, или средно за 34,35 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 40,00 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Букурещ с автобус

Когато пътувате до Букурещ с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni and FlixBus от Плевен до Букурещ
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Плевен до Букурещ от bus.
съоръжения Union Ivkoni FlixBus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check
food_and_drink Храни и напитки cross check

Плевен до Букурещ Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
11.51kg
Автобус
12.33kg
Полет
32.89kg
Кола
26.31kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Плевен до Букурещ?
Билет автобус от Плевен до Букурещ е 42,21 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,54 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Плевен до Букурещ?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Плевен до Букурещ е 35,54 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Плевен и Букурещ от автобус?
Плевен до Букурещ е 164,45 km.
Колко време трае автобус между Плевен и Букурещ?
Плевен до Букурещ е средно 5 ч 55 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 55 мин.
Какви компании работят от Плевен до Букурещ?
Плевен до Букурещ се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Плевен до Букурещ?
Плевен до Букурещ има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Плевен до Букурещ?
Най-ранният автобус от Плевен до Букурещ тръгва на 21:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Плевен до Букурещ?
Последният автобус от Плевен до Букурещ тръгва на 21:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Плевен до Букурещ?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 35,54 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Плевен до Букурещ?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Плевен, за да отидете до Букурещ. Можете да преминете от Pleven Pleven и можете да стигнете до București Gara Basarab, Henri Coandă International Airport, Bucharest Filaret Bus Station, Gara Bucureşti Nord, București Autogara Militari and Bukarest Autogara Rahova.
Кое е най-бързото време за пътуване между Плевен до Букурещ от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Плевен и Букурещ е 5 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от Плевен към Букурещ?
Да, има директен автобус между Плевен и Букурещ.
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Букурещ от автобус?
Пътуването на автобус от Плевен до Букурещ създава 12.33kg CO2 емисии.

Отидете локално от Плевен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Плевен

Международни маршрути от Плевен и близките райони

Други дестинации от Плевен

Основни маршрути до Букурещ

Свързани маршрути

Други популярни маршрути