Влак Кьолн - Аахен цени от 5,38 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Кьолн до Аахен с влак

Пътуването от Кьолн до Аахен от влак е 63,35 km и отнема 0 ч 59 мин. Има 66 връзки на ден, с първото заминаване на 00:02 ч. и последното на 23:53 ч.. Възможно е да пътувате от Кьолн до Аахен от влак само за 5,38 лв. или за 18,26 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,38 лв..

Най-ниската цена5,38 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 59 мин
Връзка на ден66
Най-ниската цена5,38 лв.
Най-висока цена18,26 лв.
Първо заминаване00:02 ч.
Последно заминаване23:53 ч.
Разстояние63,35 km
ЗаминаванеКьолн
ПристиганеАахен
ПревозвачиDB - Regional Express, FlixTrainОще

Влак Билети от Кьолн до Аахен

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Кьолн до Аахен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Кьолн до Аахен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Кьолн до Аахен с влак?

Най-евтините билети за влак от Кьолн до Аахен струват 5,38 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 11,17 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Кьолн до Аахен.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кьолн до Аахен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Кьолн до Аахен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 11,17 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Кьолн до Аахен с влак?

При разстояние от 63,35 km между Кьолн и Аахен, обикновено отнема 0 ч 59 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 59 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Кьолн до Аахен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Кьолн и Аахен ще завършат пътуването в 0 ч 35 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 59 мин, за да пътувате 63,35 km между Кьолн и Аахен.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Кьолн до Аахен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Кьолн и Аахен. Можете да започнете пътуването си в Кьолн на спирки като Koeln Messe/deutz,Cologne Bonn Airport,Köln-Mülheim ,Köln, Hbf. Те се свързват със спирки, включително Aachen Wilmersdorfer Strasse,Turmstraße, Aachen,Aachen Rothe Erde,Theater, Aachen в Аахен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Кьолн до Аахен.

Колко ежедневни пътувания има от Кьолн до Аахен?

Средно има 66 заминаващи ежедневно от Кьолн до Аахен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 29 заминаващи от Кьолн, които пътуват директно до Аахен. Има 37 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кьолн до Аахен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кьолн до Аахен

Евтини билети за влак от Кьолн до Аахен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кьолн до Аахен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кьолн до Аахен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кьолн до Аахен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кьолн до Аахен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 5,44 лв. до 46,98 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 88% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кьолн до Аахен

Най-евтините билети за влак Кьолн - Аахен могат да бъдат намерени само за 12,68 лв., ако имате късмет, или средно за 22,86 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 38,86 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Аахен с влак

Когато пътувате до Аахен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

National Express е британска мултинационална компания за обществен транспорт, която управлява автобусни и железопътни услуги в Обединеното кралство, Европа, Северна Африка и Северна Америка. Компанията е основана през 1972 г. и е със седалище в Бирмингам, Великобритания. National Express управлява флот от над 1600 автобуса, обслужващи над 900 дестинации в Обединеното кралство. Компанията също оперира железопътни услуги в Обединеното кралство, включително франчайза за Източна Англия.

Regional Express (Rex) е австралийска авиокомпания, която изпълнява редовни регионални полети до над 60 дестинации в Австралия. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и има седалище в Mascot, Нов Южен Уелс. Rex управлява флотилия от над 60 самолета, включително турбовитлови Saab 340 и самолети Boeing 737-800NG. Основният фокус на авиокомпанията е върху предоставянето на достъпни въздушни пътувания до регионалните общности, със силен акцент върху безопасността, надеждността и обслужването на клиентите. Rex предлага и програма за редовни пътници, Rex Business Flyer, и има партньорства с други авиокомпании като Qantas и Virgin Australia.

Regionalbahn е вид влакова услуга в Германия, която работи по регионални маршрути, свързвайки по-малки градове с по-големи. Тези влакове обикновено са по-бавни от междуградските влакове, но правят повече спирки и са по-достъпни. Влаковете Regionalbahn се управляват от различни компании, включително Deutsche Bahn, и предлагат еднодневни и многодневни билети. Влаковете често се използват от пътуващи до работното място и туристи, които искат да разгледат провинцията и по-малките градове.

Типове билети и съоръжения от Кьолн до Аахен

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain при пътуване от Кьолн до Аахен.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Свържете се без усилие с FlixTrain и се насладете на безплатен WiFi, независимо дали наваксвате по работа, чатите или просто сърфирате.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Поддържайте устройствата си заредени и готови. Седалките FlixTrain са оборудвани с електрически контакти и USB контакти.
luggage Багаж open icon close icon
За вашата безопасност и комфорта на всички на борда, FlixBus ви позволява да носите една ръчна чанта, която трябва да се побере под седалката или в отделението над главата. Разрешава ви се и един регистриран багаж, но се уверете, че можете да го натоварите и разтоварите сами и да го съхранявате в пространството над главата или под седалката. Моля, уверете се, че багажът ви не е обемист и не представлява риск за другите. Не забравяйте, че от вас зависи да следите вещите си по време на пътуването.
accessibility Достъпност open icon close icon
FlixTrain дава приоритет на комфорта за всички. Пътниците с проблеми с мобилността могат да резервират определени места и да използват безплатен транспорт за сгъваеми инвалидни колички и помощни средства за придвижване. Обърнете се към FlixTrain за всяка необходима помощ.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че FlixTrain не предлага кетъринг на борда, вие сте добре дошли да носите свои собствени закуски и напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
С FlixTrain можете да опаковате допълнителен багаж, но е добра идея да резервирате по-рано, тъй като мястото във влака е ограничено. Имате спортно оборудване или голям музикален инструмент? Те също са добре дошли, въпреки че може да се наложи допълнителна такса. Ако карате велосипед наоколо, можете да паркирате велосипеда си на определени места само за 9 евро, но се уверете, че е със стандартни размери и без допълнителни приспособления. Не забравяйте да запазите място за велосипеда си рано, тъй като мястото се запълва бързо
Услуги на борда DB - Regional Express, FlixTrain and National Express от Кьолн до Аахен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кьолн до Аахен от train.
съоръжения DB - Regional Express FlixTrain National Express DB - Regionalbahn Nightjet
quiet_zone Тиха зона check check check check check
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check
accessibility Достъпност check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check
air_con Климатик check check check check check
bicycle Велосипед check check check check check
sleeper_couchette спално място check check check check check
luggage Багаж cross check check check check

Кьолн до Аахен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.43kg
Автобус
4.75kg
Полет
12.67kg
Кола
10.14kg
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Аахен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кьолн и Аахен са 4.43kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кьолн и Аахен? Като вземете влака между Кьолн и Аахен, ще спестите 8.24kg CO2 емисии спрямо полет, 0.32kg спрямо автобус и 5.71kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кьолн до Аахен?
Билет влак от Кьолн до Аахен е 11,17 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,38 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кьолн до Аахен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кьолн до Аахен е 5,38 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кьолн и Аахен от влак?
Кьолн до Аахен е 63,35 km.
Колко време трае влак между Кьолн и Аахен?
Кьолн до Аахен е средно 0 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 35 мин.
Какви компании работят от Кьолн до Аахен?
Кьолн до Аахен се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail DB - Regional Express, FlixTrain, National Express, DB - Regionalbahn and Nightjet предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Кьолн до Аахен?
Кьолн до Аахен има средно 66 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кьолн до Аахен?
Най-ранният влак от Кьолн до Аахен тръгва на 00:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кьолн до Аахен?
Последният влак от Кьолн до Аахен тръгва на 23:53 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кьолн до Аахен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,38 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кьолн до Аахен?
Има средно 29 от Кьолн до Аахен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кьолн до Аахен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кьолн и Аахен е 0 ч 35 мин.
Има ли директен влак от Кьолн към Аахен?
Да, има директен влак между Кьолн и Аахен.
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Аахен от влак?
Пътуването на влак от Кьолн до Аахен създава 4.43kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кьолн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кьолн

Международни маршрути от Кьолн и близките райони

Други дестинации от Кьолн

Основни маршрути до Аахен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути