Влак Манчестър - Глазгоу цени от 34,56 лв.

Започва от
34,56 лв.

Манчестър до Глазгоу с влак

Пътуването от Манчестър до Глазгоу от влак е 295,52 km и отнема 3 ч 42 мин. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 04:55 ч. и последното на 20:35 ч.. Възможно е да пътувате от Манчестър до Глазгоу от влак само за 34,56 лв. или за 403,79 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 34,56 лв..

Най-ниската цена34,56 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 42 мин
Връзка на ден16
Най-ниската цена34,56 лв.
Най-висока цена403,79 лв.
Първо заминаване04:55 ч.
Последно заминаване20:35 ч.
Разстояние295,52 km
ЗаминаванеМанчестър
ПристиганеГлазгоу
ПревозвачиTransport for Wales, Northern RailОще

Влак Билети от Manchester до Glasgow

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Стигнете от Манчестър до Глазгоу с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Манчестър до Глазгоу. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Манчестър до Глазгоу?

Средно билетът за влак от Манчестър до Глазгоу ще ви струва 133,57 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 34,56 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Манчестър до Глазгоу. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 133,57 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Манчестър до Глазгоу.

Колко дълго е пътуването от Манчестър до Глазгоу с влак?

Разстоянието между Манчестър и Глазгоу е приблизително 295,52 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 42 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Манчестър до Глазгоу, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Манчестър и Глазгоу ще завършат пътуването в 3 ч 4 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 42 мин, за да пътувате 295,52 km между Манчестър и Глазгоу.

Кои спирки се използват при пътуване от Манчестър до Глазгоу?

В Манчестър спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Глазгоу, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Манчестър до Глазгоу?

Ще можете да пътувате от Манчестър до Глазгоу, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 16 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Манчестър до Глазгоу, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Манчестър до Глазгоу всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 14 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Манчестър до Глазгоу. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Manchester до Glasgow

Евтини билети за влак от Манчестър до Глазгоу
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Манчестър до Глазгоу.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Манчестър до Глазгоу, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Манчестър до Глазгоу.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Manchester до Glasgow

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 31,07 лв. до 167,64 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 81% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Манчестър до Глазгоу

Най-евтините билети за влак Манчестър - Глазгоу могат да бъдат намерени само за 29,43 лв., ако имате късмет, или средно за 122,84 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 266,69 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Глазгоу с влак

Когато пътувате до Глазгоу с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Northern е влакова компания, която предоставя пътнически услуги в Северна Англия. Northern е собственост на Northern Trains Ltd, подразделение на "DOHL", холдинговата компания от публичния сектор към Министерството на транспорта. Той е собственост на Arriva UK Trains и извършва над 2500 услуги всеки делничен ден, обслужвайки градове като Манчестър, Ливърпул, Лийдс и Нюкасъл.

ScotRail е влакова компания, която предоставя пътнически железопътни услуги в цяла Шотландия. Това е дъщерно дружество на Abellio, холандска държавна транспортна компания. ScotRail осигурява връзка между Глазгоу и Единбург, което позволява на пътниците лесно да изследват живописното шотландско източно крайбрежие и планините. Освен това редица дестинации, включително Абърдийн, Инвърнес и Стърлинг, могат да бъдат открити чрез услугите на ScotRail.

TransPennine Express е влакова компания в Обединеното кралство, която предоставя междуградски влакови услуги в Северна Англия и Шотландия. Компанията извършва услуги между големи градове като Манчестър, Ливърпул, Лийдс, Нюкасъл, Единбург и Глазгоу. Transpennine Express предлага набор от опции за билети, включително билети за предварителна покупка, билети извън сезона и гъвкави билети. Компанията също така предоставя съоръжения на борда като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и освежителни напитки.

Правителството на Уелс притежава организацията с нестопанска цел Transport for Wales. Той отговаря за доставката и управлението на пътнически железопътни услуги в Уелс, както и за развитието на железопътната мрежа на Уелс. Компанията е създадена през 2018 г., поемайки управлението от Arriva Trains Wales, и извършва услуги в Уелс и границите. Транспорт за Уелс е чудесен избор за вашите пътувания в Уелс, като Кардиф до Абърдеър или Нюпорт до Суонзи, или за вашите пътувания в Англия, като Манчестър до Честър или Бирмингам до Шрусбъри, и дори за вашето пътуване между Англия и Уелс.

Услуги на борда Transport for Wales, Northern Rail and ScotRail от Манчестър до Глазгоу
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Манчестър до Глазгоу от train.
съоръжения Transport for Wales Northern Rail ScotRail Avanti West Coast East Midlands Railway
quiet_zone Тиха зона check check check check check
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check
luggage Багаж check check check cross check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check

Манчестър до Глазгоу Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
20.69kg
Автобус
22.16kg
Полет
59.1kg
Кола
47.28kg
Какви са емисиите на CO2 за Манчестър до Глазгоу с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Манчестър и Глазгоу са 20.69kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Манчестър и Глазгоу? Като вземете влака между Манчестър и Глазгоу, ще спестите 38.41kg CO2 емисии спрямо полет, 1.47kg спрямо автобус и 26.59kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Манчестър до Глазгоу?
Билет влак от Манчестър до Глазгоу е 133,57 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 34,56 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Манчестър до Глазгоу?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Манчестър до Глазгоу е 34,56 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Манчестър и Глазгоу от влак?
Манчестър до Глазгоу е 295,52 km.
Колко време трае влак между Манчестър и Глазгоу?
Манчестър до Глазгоу е средно 3 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 4 мин.
Какви компании работят от Манчестър до Глазгоу?
Манчестър до Глазгоу се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Transport for Wales, Northern Rail, ScotRail, Avanti West Coast, TransPennine Express and East Midlands Railway предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Манчестър до Глазгоу?
Манчестър до Глазгоу има средно 16 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Манчестър до Глазгоу?
Най-ранният влак от Манчестър до Глазгоу тръгва на 04:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Манчестър до Глазгоу?
Последният влак от Манчестър до Глазгоу тръгва на 20:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Манчестър до Глазгоу?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 34,56 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Манчестър до Глазгоу?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Манчестър, за да отидете до Глазгоу. Можете да преминете от Manchester Piccadilly, Manchester Oxford Road, Manchester Arena and Manchester Coach Station и можете да стигнете до Glasgow Central, Pollokshields East and Charing Cross (Glasgow).
Колко директни връзки преминават от Манчестър до Глазгоу?
Има средно 2 от Манчестър до Глазгоу.
Кое е най-бързото време за пътуване между Манчестър до Глазгоу от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Манчестър и Глазгоу е 3 ч 4 мин.
Има ли директен влак от Манчестър към Глазгоу?
Да, има директен влак между Манчестър и Глазгоу.
Какви са емисиите на CO2 за Манчестър до Глазгоу от влак?
Пътуването на влак от Манчестър до Глазгоу създава 20.69kg CO2 емисии.

Отидете локално от Манчестър

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Манчестър

Международни маршрути от Манчестър и близките райони

Други дестинации от Манчестър

Основни маршрути до Глазгоу

Свързани маршрути

Други популярни маршрути