Влак Сливен - Исперих цени от 7,65 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Сливен до Исперих с влак

Пътуването от Сливен до Исперих от влак е 121,83 km и отнема 8 ч 37 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 16:15 ч. и последното на 21:19 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Исперих от влак само за 7,65 лв. или за 19,08 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,65 лв..

Най-ниската цена7,65 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 37 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена7,65 лв.
Най-висока цена19,08 лв.
Първо заминаване16:15 ч.
Последно заминаване21:19 ч.
Разстояние121,83 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеИсперих
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Сливен до Исперих с Virail

Планирате да пътувате от Сливен до Исперих? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Сливен до Исперих?

Цените на билетите за влак от Сливен до Исперих варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Сливен до Исперих ще струват 7,65 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,58 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Исперих. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Исперих. Средно обаче ще платите около 12,58 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от Сливен до Исперих с влак?

Пътуването между Сливен и Исперих с влак е приблизително 121,83 km. Ще ви отнеме около 8 ч 37 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Сливен и Исперих с влак обикновено отнема 8 ч 37 мин, за да се измине разстояние от 121,83 km. Най-краткото пътуване от Сливен до Исперих ще ви отнеме 5 ч 53 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Исперих е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Сливен до Исперих?

По принцип първото отпътуване за деня от Сливен ще бъде в 16:15 ч., а последното - в 21:19 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сливен до Исперих могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Сливен в 16:15 ч., а последният - в 21:19 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сливен до Исперих могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сливен до Исперих?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Сливен от следните спирки: Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Пристигайки в Исперих, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Исперих, Ахинора Оптика ЛИДИМ (Isperih, Ahinora Shopping mall). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Исперих.

Колко пъти на ден има тръгващи от Сливен за Исперих?

Маршрутът от Сливен до Исперих се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до Исперих, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 2 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Исперих. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Сливен до Исперих
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Исперих.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Исперих, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Исперих.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Исперих

Най-евтините билети за влак Сливен - Исперих могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Исперих с влак

Когато пътувате до Исперих с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Исперих
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Исперих от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Исперих Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.53kg
Автобус
9.14kg
Полет
24.37kg
Кола
19.49kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Исперих с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Исперих са 8.53kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Исперих? Като вземете влака между Сливен и Исперих, ще спестите 15.84kg CO2 емисии спрямо полет, 0.61kg спрямо автобус и 10.96kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Исперих?
Билет влак от Сливен до Исперих е 12,58 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,65 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Исперих?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Исперих е 7,65 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Исперих от влак?
Сливен до Исперих е 121,83 km.
Колко време трае влак между Сливен и Исперих?
Сливен до Исперих е средно 8 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 53 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Исперих?
Сливен до Исперих има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Исперих?
Най-ранният влак от Сливен до Исперих тръгва на 16:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Исперих?
Последният влак от Сливен до Исперих тръгва на 21:19 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Исперих?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,65 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Исперих от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Исперих е 5 ч 53 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Исперих?
Да, има директен влак между Сливен и Исперих.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Исперих от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Исперих създава 8.53kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Исперих

Свързани маршрути

Други популярни маршрути