Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от Велинград до Асеновград

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Асеновград

откривам

Стигнете от Велинград до Асеновград с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Велинград до Асеновград? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Велинград да се Асеновград с влак

разстояние 72 km
Заминаване Велинград
Пристигане Асеновград
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Велинград - Асеновград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от Велинград до Асеновград с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 73 km от Велинград до Асеновград. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Велинград до Асеновград да отнеме повече от .

В колко часа са заминаващите от Велинград до Асеновград?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Велинград до Асеновград, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Велинград до Асеновград?

Можете да тръгнете от Велинград на спирки като ВЕЛИНГРАД and ВЕЛИНГРАД ЮГ. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Асеновград на следните спирки: АСЕНОВГРАД. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Велинград и Асеновград. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Велинград до Асеновград?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Велинград до Асеновград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване