Намерете влак от Шумен до Дупница

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дупница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20,04лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 8 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 04:35
Последно отпътуване: 23:32
Разстояние 330km

С virail са най-евтините билети за влак от Шумен до Дупница

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Шумен до Дупница с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Шумен и Дупница.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Шумен до Дупница?

Билетите за влак от Шумен до Дупница струват средно 13,20 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 11,40 лв..

Влакове от Шумен до Дупница


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Шумен - Дупница?

Влаковете до Дупница могат да заминат от ШУМЕН и да пристигнат на ДУПНИЦА - СП. or ДУПНИЦА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Шумен до Дупница?

Ако трябва да пътувате до Дупница от Шумен, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Дупница и колко време е пътуването?

Първият влак до Дупница тръгва в 06:01, докато последният в 23:01. Пътуването продължава средно 8 hours and 53 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Дупница за 7 hours and 44 minutes.