Влак Руполдинг - Мюнхен цени от 40,90 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
40,90 лв.

Руполдинг до Мюнхен с влак

Пътуването от Руполдинг до Мюнхен от влак е 90,12 km и отнема 2 ч 1 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 00:03 ч. и последното на 22:48 ч.. Възможно е да пътувате от Руполдинг до Мюнхен от влак само за 40,90 лв. или за 70,25 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 40,90 лв..

Най-ниската цена40,90 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 1 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена40,90 лв.
Най-висока цена70,25 лв.
Първо заминаване00:03 ч.
Последно заминаване22:48 ч.
Разстояние90,12 km
ЗаминаванеРуполдинг
ПристиганеМюнхен
ПревозвачиBayerische Regiobahn, EuroCityОще

Влак Билети от Ruhpolding до Munich

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Руполдинг до Мюнхен

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Руполдинг до Мюнхен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Руполдинг до Мюнхен?

Средно билетът за влак от Руполдинг до Мюнхен ще ви струва 58,10 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 40,90 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Руполдинг до Мюнхен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Руполдинг до Мюнхен, можете да очаквате да платите средно около 58,10 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Руполдинг до Мюнхен с влак?

Разстоянието между Руполдинг и Мюнхен е приблизително 90,12 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 1 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Руполдинг и Мюнхен продължава около 90,12 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 1 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 50 мин. Ако се опитвате да стигнете от Руполдинг до Мюнхен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Руполдинг до Мюнхен?

Можете да тръгнете от Руполдинг на спирки като Bahnhof, Ruhpolding. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Мюнхен на следните спирки: Hauptbahnhof Seidlstraße, München,Blumenstraße, München,Hopfenstraße, München. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Руполдинг и Мюнхен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Руполдинг до Мюнхен?

Средно има 12 заминаващи ежедневно от Руполдинг до Мюнхен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Руполдинг, които пътуват директно до Мюнхен. Има 12 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Руполдинг до Мюнхен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Ruhpolding до Munich

Евтини билети за влак от Руполдинг до Мюнхен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Руполдинг до Мюнхен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Руполдинг до Мюнхен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Руполдинг до Мюнхен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Ruhpolding до Munich

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Руполдинг до Мюнхен

Най-евтините билети за влак Руполдинг - Мюнхен могат да бъдат намерени само за 35,03 лв., ако имате късмет, или средно за 42,18 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 52,83 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мюнхен с влак

Когато пътувате до Мюнхен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Bayerische Regiobahn (BRB) е регионална железопътна компания, базирана в Бавария, Германия. Обслужва пътнически услуги по няколко линии в региона, включително линията Мюнхен-Аугсбург, линията Мюнхен-Ландсхут-Регенсбург и линията Мюнхен-Мюлдорф-Зимбах. BRB е основана през 2008 г. като дъщерно дружество на Transdev Германия и оттогава се е превърнала в основен играч на баварския железопътен пазар. Компанията управлява парк от модерни влакове, включително електрически мотриси и дизелови мотриси, и има репутация за предоставяне на надеждни и ефективни услуги на своите клиенти. BRB се ангажира с устойчивия транспорт и е приложил редица мерки за намаляване на въздействието върху околната среда.

Влаковете Eurocity (EC) са специално проектирани за пътувания на къси и дълги разстояния, свързвайки големите градове в различни европейски страни като част от обширните международни влакови услуги. Влаковете Eurocity (EC) се управляват от редица национални железопътни компании в цяла Европа, включително Deutsche Bahn (Германия), SNCF (Франция), Trenitalia (Италия), SBB (Швейцария) и ÖBB (Австрия). Услугата Eurocity (EC) предлага редовни разписания и удобни връзки между известни градове като Париж, Берлин, Милано и Виена.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Руполдинг до Мюнхен

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity и DB - Intercity при пътуване от Руполдинг до Мюнхен.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Second Class

Ако пътувате на втора класа във влак на Deutsche Bahn IC, можете да се насладите на удобства като контактни гнезда, безплатен Wi-Fi, сгъваеми маси и удобни седалки през целия път. Не забравяйте да посетите бистрата кола, ако искате нещо за пиене или ядене, въпреки че имайте предвид, че те може да не са налични във някои IC влакове.

wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn постепенно добавя безплатен WiFi към своите EC влакове.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
EC влаковете на DB разполагат с наскоро актуализирани вагони, оборудвани с електрически контакти.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете на DB Eurocity можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Услугата за мобилност подпомага качването, слизането и прехода на влака. Освен това персоналът е готов да отговори на всякакви запитвания или да предостави подкрепа, за да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете на EC вечеряйте в ресторанта на борда или хапнете набързо от бистрото. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. DB предлага разнообразни възможности за храна с местен произход, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете EC на DB вече разполагат с модернизирани вагони с климатик.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда Bayerische Regiobahn, EuroCity and DB - Intercity от Руполдинг до Мюнхен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Руполдинг до Мюнхен от train.
съоръжения Bayerische Regiobahn EuroCity DB - Intercity Railjet
quiet_zone Тиха зона check check cross check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check
accessibility Достъпност check check cross check
food_and_drink Храни и напитки check check check check
air_con Климатик check check cross check
bicycle Велосипед check check cross check
sleeper_couchette спално място check check cross check
luggage Багаж cross check check check

Руполдинг до Мюнхен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.31kg
Автобус
6.76kg
Полет
18.02kg
Кола
14.42kg
Какви са емисиите на CO2 за Руполдинг до Мюнхен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Руполдинг и Мюнхен са 6.31kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Руполдинг и Мюнхен? Като вземете влака между Руполдинг и Мюнхен, ще спестите 11.71kg CO2 емисии спрямо полет, 0.45kg спрямо автобус и 8.11kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Руполдинг до Мюнхен?
Билет влак от Руполдинг до Мюнхен е 58,10 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 40,90 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Руполдинг до Мюнхен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Руполдинг до Мюнхен е 40,90 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Руполдинг и Мюнхен от влак?
Руполдинг до Мюнхен е 90,12 km.
Колко време трае влак между Руполдинг и Мюнхен?
Руполдинг до Мюнхен е средно 2 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 50 мин.
Какви компании работят от Руполдинг до Мюнхен?
Руполдинг до Мюнхен се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Bayerische Regiobahn, EuroCity, DB - Intercity and Railjet предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Руполдинг до Мюнхен?
Руполдинг до Мюнхен има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Руполдинг до Мюнхен?
Най-ранният влак от Руполдинг до Мюнхен тръгва на 00:03 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Руполдинг до Мюнхен?
Последният влак от Руполдинг до Мюнхен тръгва на 22:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Руполдинг до Мюнхен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 40,90 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Руполдинг до Мюнхен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Руполдинг и Мюнхен е 1 ч 50 мин.
Има ли директен влак от Руполдинг към Мюнхен?
Да, има директен влак между Руполдинг и Мюнхен.
Какви са емисиите на CO2 за Руполдинг до Мюнхен от влак?
Пътуването на влак от Руполдинг до Мюнхен създава 6.31kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Руполдинг и близките райони

Основни маршрути до Мюнхен

Други популярни маршрути