Влак Манхайм - Щутгарт цени от 25,40лв.

Започва от
25,40лв.
откривам

Манхайм до Щутгарт с влак

Пътуването от Манхайм до Щутгарт от влак е 94,3 km и отнема 37 мин.. Има 454 връзки на ден, с първото заминаване на 02:23 и последното на 00:36. Възможно е да пътувате от Манхайм до Щутгарт от влак само за 25,40лв. или за 115,06лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 25,40лв..

Най-добра цена 25,40лв.
Продължителност на пътуването 37 мин.
Връзка на ден 454
Най-ниската цена 25,40лв.
Най-висока цена 115,06лв.
Първо заминаване 02:23
Последно заминаване 00:36
Разстояние 94,3 km
Заминаване Манхайм
Пристигане Щутгарт
Превозвачи DB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-Württemberg,

Влак Билети от Манхайм до Щутгарт

  Sep 26
  Още
  23°
  Sep 27
  35,03лв.
  25°
  Sep 28
  Още
  24°
  Sep 29
  28,33лв.
  27°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  20°
  Oct 02
  Още
  19°
  Oct 03
  35,03лв.
  21°
  Oct 04
  Още
  20°
  Oct 05
  Още
  19°
  Oct 06
  Още
  16°
  Oct 07
  Още
  16°
  Oct 08
  25,40лв.
  16°
  Oct 09
  Още
  12°
  Oct 10
  Още
  12°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
23°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Манхайм до Щутгарт

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Манхайм до Щутгарт? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Манхайм до Щутгарт?

Цените на билетите за влак от Манхайм до Щутгарт варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Манхайм до Щутгарт ще струват 15,63лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 52,93лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Манхайм до Щутгарт

 
Sep 26
вторник
23°
Още
Още
Sep 27
сряда
25°
35,03лв.
Още
Sep 28
четвъртък
24°
Още
Още
Sep 29
петък
27°
28,33лв.
29,35лв.
Sep 30
събота
22°
Още
Още
Oct 01
неделя
20°
Още
Още
Oct 02
понеделник
19°
Още
Още
Евтини билети за от Манхайм до Щутгарт
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Манхайм до Щутгарт.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Манхайм до Щутгарт, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Манхайм до Щутгарт.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Манхайм до Щутгарт

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 21лв. до 40лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 47% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Манхайм до Щутгарт

Най-евтините билети за влак Манхайм - Щутгарт могат да бъдат намерени само за 29лв., ако имате късмет, или средно за 36лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 39лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Щутгарт с влак

Когато пътувате до Щутгарт с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Манхайм до Щутгарт

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity, FlixTrain и DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Манхайм до Щутгарт.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain и DB - Regionalbahn от Манхайм до Щутгарт
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Манхайм до Щутгарт от влак.
съоръжения DB - InterCity Express (ICE) FlixTrain DB - Regionalbahn DB - EuroCity Express (ECE) Metropolexpress FlixBus DB - Intercity EuroCity DB - Regional Express
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Манхайм до Щутгарт Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.5kg
Автобус
3.2kg
Полет
126.2kg
Кола
12.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Манхайм до Щутгарт с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Манхайм и Щутгарт са 0.5kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Манхайм и Щутгарт? Като вземете влака между Манхайм и Щутгарт, ще спестите 125.8kg CO2 емисии спрямо полет, 2.7kg спрямо автобус и 11.7kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Манхайм до Щутгарт?
Билет влак от Манхайм до Щутгарт е 48,24лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 25,40лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Манхайм до Щутгарт?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Манхайм до Щутгарт е 25,40лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Манхайм и Щутгарт от влак?
Манхайм до Щутгарт е 94,3 km.
Колко време трае влак между Манхайм и Щутгарт?
Манхайм до Щутгарт е средно 1 ч. 24 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 37 мин..
Какви компании работят от Манхайм до Щутгарт?
Манхайм до Щутгарт се покрива от оператор(и) 12. Можете да намерите на Virail DB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-Württemberg, FlixTrain, DB - Regionalbahn, DB - EuroCity Express (ECE), SWEG Bahn Stuttgart, ÖBB - Railjet Xpress, Metropolexpress, FlixBus, DB - Intercity, EuroCity, DB - Regional Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Манхайм до Щутгарт?
Манхайм до Щутгарт има средно 454 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Манхайм до Щутгарт?
Най-ранният влак от Манхайм до Щутгарт тръгва на 02:23. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Манхайм до Щутгарт?
Последният влак от Манхайм до Щутгарт тръгва на 00:36. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Манхайм до Щутгарт?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 25,40лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Манхайм до Щутгарт?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Манхайм, за да отидете до Щутгарт. Можете да преминете от Mannheim Hbf, Mannheim Központi Pályaudvar (flixtrain), Mannheim, Mannheim Neu-edingen / Friedrichsfeld (flixtrain) and Mannheim-friedrichsfeld и можете да стигнете до Stuttgart Hbf, Stuttgart Central Station (flixtrain), Stuttgart-vaihingen, Stuttgart-bad Cannstatt, Obertürkheim Bahnhof, Stuttgart, Stuttgart-zuffenhausen, Stuttgart Flughafen/messe, Leinfelden-echterdingen, Vaihingen, Stuttgart and Kornwestheim Pbf.
Колко директни връзки преминават от Манхайм до Щутгарт?
Има средно 36 от Манхайм до Щутгарт.
Кое е най-бързото време за пътуване между Манхайм до Щутгарт от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Манхайм и Щутгарт е 37 мин..
Има ли директен влак от Манхайм към Щутгарт?
Да, има директен влак между Манхайм и Щутгарт.
Какви са емисиите на CO2 за Манхайм до Щутгарт от влак?
Пътуването на влак от Манхайм до Щутгарт създава 0.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Манхайм

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Манхайм

Международни маршрути от Манхайм и близките райони

Други дестинации от Манхайм

Основни маршрути до Щутгарт

Свързани маршрути

Други популярни маршрути