Намерете влак от Ямбол до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 3 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 02:15
Последно отпътуване: 19:32
Разстояние 88km

Най-добрите оферти за вашия влак от Ямбол до Димитровград, Област Хасково на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Ямбол до Димитровград, Област Хасково?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Ямбол и Димитровград, Област Хасково.

Колко е най-евтиният билет за влак от Ямбол до Димитровград, Област Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Ямбол до Димитровград, Област Хасково също само за 3,95 лв., докато средната цена е 5,80 лв..

Влакове от Ямбол до Димитровград, Област Хасково


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Димитровград, Област Хасково?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково заминават от Ямбол от ЯМБОЛ и пристигат на ДИМИТРОВГРАД.

Пътуване с влак до Димитровград, Област Хасково от Ямбол: колко връзки дневно има?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ямбол до Димитровград, Област Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Димитровград, Област Хасково и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 02:12, последният е насрочен за 19:12. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 48 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Димитровград, Област Хасково за 3 hours and 35 minutes.