Намерете влак от Габрово до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 24 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 20:20
Разстояние 103km

Най-добрите оферти за вашия влак от Габрово до Асеновград на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Габрово до Асеновград. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Габрово до Асеновград?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Габрово и Асеновград.

Колко струват билетите за влак от Габрово до Асеновград?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Габрово до Асеновград също само за 5,25 лв., докато средната цена е 5,66 лв..

Влакове от Габрово до Асеновград


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Асеновград?

Можете да хванете влака до Асеновград на ГАБРОВО, който пристига на АСЕНОВГРАД.

Колко връзки дневно има за пътуване до Асеновград от Габрово с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Габрово до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Габрово до Асеновград с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Асеновград за 5 hours and 54 minutes, но средно отнема 7 hours and 10 minutes. Първият влак, водещ до Асеновград е в 05:09, докато последният тръгва от Габрово в 20:09.