Намерете влак от Стара Загора до Асеновград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Асеновград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 5 мин.
Връзки на ден 13
Първо заминаване: 01:31
Последно отпътуване: 18:40
Разстояние 79km

С virail са най-евтините билети за влак от Стара Загора до Асеновград

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Стара Загора до Асеновград с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Стара Загора до Асеновград, предлагани от Bdz.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Асеновград?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Асеновград от 3,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,78 лв..

Влакове от Стара Загора до Асеновград


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Стара Загора и Асеновград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Стара Загора и Асеновград?

Можете да хванете влака до Асеновград на СТАРА ЗАГОРА, който пристига на АСЕНОВГРАД.

Колко връзки дневно има за пътуване до Асеновград от Стара Загора с влак?

11 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 11 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Асеновград с влак?

Първият влак до Асеновград тръгва в 01:10, докато последният в 17:10. Пътуването продължава средно 3 hours and 34 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Асеновград за 2 hours and 39 minutes.