Намерете влак от Асеновград до Габрово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Габрово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,25лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 1 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:25
Последно отпътуване: 15:00
Разстояние 103km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Асеновград до Габрово

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Габрово. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Асеновград до Габрово, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Асеновград до Габрово?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Асеновград - Габрово.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Габрово?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Асеновград до Габрово за 5,25 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Габрово струват средно 5,90 лв..

,

Влакове от Асеновград до Габрово


Тъй като пътуването между Асеновград и Габрово е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Асеновград - Габрово?

Влаковете до Габрово заминават от Асеновград от АСЕНОВГРАД и пристигат на ГАБРОВО.

Колко връзки дневно има до Габрово от Асеновград с влак?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Асеновград до Габрово с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Асеновград до Габрово

Докато първият влак до Габрово тръгва в 05:03, последният е насрочен за 15:03. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 3 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Габрово за 6 hours and 8 minutes.