Намерете влак от Ямбол до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 3 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 02:34
Последно отпътуване: 19:10
Разстояние 144km

С virail са най-евтините билети за влак от Ямбол до Асеновград

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Ямбол до Асеновград. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Ямбол до Асеновград?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Ямбол и Асеновград.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Ямбол до Асеновград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Ямбол до Асеновград за 4,95 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Асеновград струват средно 5,78 лв..

,

Влакове от Ямбол до Асеновград


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Ямбол - Асеновград?

Влаковете до Асеновград могат да заминат от ЯМБОЛ и да пристигнат на АСЕНОВГРАД.

Пътуване с влак до Асеновград от Ямбол: колко връзки дневно има?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ямбол до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Ямбол до Асеновград с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Асеновград тръгва в 02:09, последният е насрочен за 19:09. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 34 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Асеновград за 3 hours and 52 minutes.