Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Бургас до Стайновци

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Стайновци

откривам

Стигнете от Бургас до Стайновци с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Стайновци? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Стайновци, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Бургас да се Стайновци с влак

разстояние 166 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Бургас - Стайновци

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 3 ч. 55 мин.
БУРГАС - СТАЙНОВЦИ
06:25 - 10:20
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 5 ч. 21 мин.
БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА - СТАЙНОВЦИ
08:49 - 14:10
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 4 ч. 10 мин.
БУРГАС - СТАЙНОВЦИ
10:00 - 14:10
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 5 ч. 50 мин.
БУРГАС - СТАЙНОВЦИ
14:45 - 20:35

Колко време отнема да се стигне от Бургас до Стайновци с влак?

Пътуването между Бургас и Стайновци с влак е приблизително 166 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват заминаващите от Бургас до Стайновци?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Стайновци, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Бургас до Стайновци?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стайновци на следните спирки: СТАЙНОВЦИ. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Стайновци. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Бургас до Стайновци се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Стайновци. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback