Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Стралджа до Пловдив

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пловдив

откривам

Пътуването ви от Стралджа до Пловдив с Virail

Планирате да пътувате от Стралджа до Пловдив? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Стралджа да се Пловдив с влак

разстояние 166 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Стралджа - Пловдив

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 2 ч. 52 мин.
СТРАЛДЖА - ПЛОВДИВ
04:03 - 06:55
5,70 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 2 ч. 52 мин.
СТРАЛДЖА - ПЛОВДИВ
09:59 - 12:51
5,70 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 3 ч. 2 мин.
СТРАЛДЖА - ПЛОВДИВ
13:46 - 16:48
5,70 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 3 ч. 2 мин.
СТРАЛДЖА - ПЛОВДИВ
01:56 - 04:58
5,70 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 2 ч. 47 мин.
СТРАЛДЖА - ПЛОВДИВ
21:23 - 00:10
6,20 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 5 ч. 11 мин.
СТРАЛДЖА - ПЛОВДИВ
17:31 - 22:42
6,30 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 5 ч. 19 мин.
СТРАЛДЖА - ПЛОВДИВ
07:28 - 12:47
7,55 лв.

Колко време отнема да се стигне от Стралджа до Пловдив с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 167 km от Стралджа до Пловдив. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Стралджа до Пловдив да отнеме повече от .

По кое време на деня мога да пътувам от Стралджа до Пловдив?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Стралджа в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Стралджа до Пловдив могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Стралджа до Пловдив с влак?

В Стралджа спирките за заминаване включват СТРАЛДЖА. Когато пристигнете в Пловдив, може да успеете да слезете на спирки като ПЛОВДИВ. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Стралджа до Пловдив?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стралджа до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback