Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Бургас до Кермен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Кермен

откривам

Пътуването ви от Бургас до Кермен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Бургас до Кермен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Бургас да се Кермен с влак

разстояние 100 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Бургас - Кермен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 2 ч. 12 мин.
БУРГАС - КЕРМЕН
16:00 - 18:12
3,50 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 2 ч. 2 мин.
БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА - КЕРМЕН
16:10 - 18:12
3,50 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 2 ч. 14 мин.
БУРГАС - КЕРМЕН
10:00 - 12:14
3,90 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 56 мин.
БУРГАС - КЕРМЕН
21:00 - 22:56
4 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 46 мин.
БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА - КЕРМЕН
21:10 - 22:56
4 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 3 ч. 45 мин.
БУРГАС - КЕРМЕН
13:20 - 17:05
4,05 лв.

Колко време отнема да се стигне от Бургас до Кермен с влак?

Разстоянието между Бургас и Кермен е приблизително 100 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

В колко часа са заминаващите от Бургас до Кермен?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Бургас в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Бургас до Кермен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Бургас до Кермен с влак?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Кермен на следните спирки: КЕРМЕН. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Кермен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Бургас за Кермен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Кермен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback