Намерете автобус от Русе до Франкфурт на Майн

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 144,69 лв.
Продължителност на пътуването 34 ч. 4 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 01:50
Последно отпътуване 00:50
разстояние 1 480 km

Намерете с virail своя автобус от Русе до Франкфурт на Майн

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Русе до Франкфурт на Майн. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Русе до Франкфурт на Майн?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Русе до Франкфурт на Майн само за 144,69 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 208,34 лв..

Автобуси от Русе до Франкфурт на Майн

Кога заминават първите и последните автобуси от Русе до Франкфурт на Майн?

Първият автобус до Франкфурт на Майн тръгва в 01:50, докато последният е насрочен за 00:50. Пътуването отнема средно 34 ч. 4 мин., но най-бързите връзки отнемат само :31 ч. 30 мин..

Тъй като пътуването от Русе до Франкфурт на Майн не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Франкфурт на Майн от Русе с автобус?

Ако искате да пътувате от Русе до Франкфурт на Майн с автобус, има 1 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Франкфурт на Майн в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Съществуват 1 автобусни връзки дневно за стигане до Франкфурт на Майн от Русе. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Следователно няма да останете в един автобус през цялото пътуване.