Намерете влак от Свищов до Плевен


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,16лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 55 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 04:35
Последно отпътуване: 20:30
Разстояние 63km

Най-добрите оферти за вашия влак от Свищов до Плевен на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Плевен. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Свищов до Плевен, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Свищов до Плевен: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Свищов и Плевен.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Свищов до Плевен?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Свищов до Плевен за 3,15 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Плевен струват средно 3,15 лв..

,

Цена на билет Свищов - Плевен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
5,01 лв. Още Още Още 5,01 лв.5,01 лв. Още
4,63 лв. Още Още Още 4,63 лв.4,63 лв. Още

Влакове от Свищов до Плевен


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Свищов и Плевен е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Свищов - Плевен?

Влаковете до Плевен могат да заминат от СВИЩОВ и да пристигнат на ПЛЕВЕН or ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Колко влакови връзки има от Свищов до Плевен всеки ден?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Свищов до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Плевен с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 1 hour and 37 minutes, но средно отнема 1 hour and 57 minutes. Първият влак, водещ до Плевен е в 04:06, докато последният тръгва от Свищов в 20:06.