Автобус Русе - Париж цени от 244,68 лв.

Започва от
244,68 лв.

Русе до Париж с автобус

Пътуването от Русе до Париж от автобус е 1889,4 km и отнема 42 ч 14 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 00:25 ч. и последното на 17:30 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Париж от автобус само за 244,68 лв. или за 559,59 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 244,68 лв..

Най-ниската цена244,68 лв.
Продължителност на пътуването42 ч 14 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена244,68 лв.
Най-висока цена559,59 лв.
Първо заминаване00:25 ч.
Последно заминаване17:30 ч.
Разстояние1889,4 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеПариж
ПревозвачиTGV Lyria, Union IvkoniОще

Автобус Билети от Rousse до Paris

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Русе до Париж с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Русе до Париж. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Русе до Париж?

Най-евтините автобусни билети от Русе до Париж струват 244,68 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 379,23 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Русе до Париж.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Париж. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Русе до Париж, можете да очаквате да платите средно около 379,23 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Русе до Париж с автобус?

Разстоянието между Русе и Париж е приблизително 1889,4 km. Като цяло ще ви отнеме около 42 ч 14 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Русе и Париж продължава около 1889,4 km и обикновено отнема приблизително 42 ч 14 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 39 ч 22 мин. Ако се опитвате да стигнете от Русе до Париж възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки се използват при пътуване от Русе до Париж?

Ще можете да напуснете Русе, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Париж. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Русе, или в Париж, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Русе до Париж?

Ще можете да пътувате от Русе до Париж, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Русе до Париж, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Русе до Париж всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Париж. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Paris

Евтини билети за автобус от Русе до Париж
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Париж.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Париж, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Париж.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Paris

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Русе до Париж

Най-евтините автобусни билети Русе - Париж могат да бъдат намерени само за 154,57 лв., ако имате късмет, или средно за 274,11 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 423,20 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Париж с автобус

Когато пътувате до Париж с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

BlaBlaCar Bus е автобусна услуга на дълги разстояния, достъпна в множество държави, включително Франция, Германия и региона на Бенелюкс. Това е дъщерно дружество на BlaBlaCar, платформа за споделено пътуване. BlaBlaCar. Компанията обслужва автобуси до и от гари като Париж Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Летище Gaulle 3, влак в Анси, летище Щутгарт и автогара Виктория.

RegioJet е частна железопътна компания, която оперира в няколко европейски страни, включително Чехия, Словакия, Полша и Австрия. Компанията е основана през 2009 г. и започва да работи в Чехия през 2011 г. RegioJet предлага различни видове влакови услуги, включително влакове на дълги разстояния, регионални влакове и автобуси.

TGV inOui, който заменя традиционните TGV услуги, като предлага съвременна надстройка, е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Френските национални железници, SNCF, която улеснява изследването на около 50 дестинации в съседни страни като Белгия, Германия и Испания. TGV inOUI е проектиран да предлага повече комфорт и гъвкавост на пътниците, с функции като просторни седалки, Wi-Fi и кетъринг услуги. Той свързва големите градове във Франция и осигурява бърз, удобен и комфортен начин на пътуване.

TGV Lyria е високоскоростен влак, който оперира между Франция и Швейцария. Това е съвместно предприятие между френската национална железопътна компания SNCF и SBB, швейцарската национална железопътна компания. Влаковете TGV Lyria работят по няколко маршрута между големите градове във Франция и Швейцария, включително Париж, Женева, Цюрих, Базел и Берн. Влаковете са известни с високата си скорост, като някои маршрути достигат скорости до 320 km/h (200 mph), което ги прави едни от най-бързите влакове в Европа.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Типове билети и съоръжения от Русе до Париж

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от RegioJet, TGV inOui и TGV Lyria при пътуване от Русе до Париж.

Standard

Стандартният билет предлага баланс между достъпност и комфорт. Пътниците могат да очакват плюшени места за сядане и безплатен Wi-Fi, което го прави чудесен избор за пътуващите с ограничен бюджет.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Low cost

Low cost е най-достъпната опция за тези, които искат да пътуват без никакви допълнителни удобства. Пътниците обаче все още могат да се насладят на безплатен Wi-Fi и спокойно пътуване.
wifi WiFi
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Relax

Пътниците, които искат да пътуват луксозно, могат да изберат билет Relax, който предлага просторни кожени седалки и релаксираща атмосфера. Това е чудесен вариант за тези, които искат да се отпуснат по време на пътуването си.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес билетът гарантира поверителност и комфорт, с приоритетно обслужване и услужлив персонал на борда. Това е идеален избор за тези, които искат безпроблемно пътуване без стрес.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Second Class (The essentials)

За практично и достъпно пътуване TGV INOUI има две тарифи за билети втора класа: The Prems Second, достъпна опция, и The Second, класическа втора класа. И двете могат да бъдат заменени и възстановени при определени условия. Билетите на Prem са перфектни, ако търсите най-ниските цени, започващи от само 15 € и налични за резервация до 4 месеца предварително.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class (The comfort)

Билетите за първа класа пренасят вашето пътуване на следващото ниво, предлагайки подобрен комфорт и изключителни предимства, включително опцията за избор на места в тихата зона. Освен това този билет предлага гъвкавост за вашата резервация и предоставя допълнителни предимства към функциите на втора класа.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business Première (The flexibility)

Business Première предлага първокласни предимства като безплатна обмяна или възстановяване на суми и ексклузивни удобства, включително усъвършенстван Wi-Fi и достъп до салоните на Grand Voyageur, като същевременно гарантира гъвкавост при резервацията ви.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard

СТАНДАРТЕН билет осигурява достъпно пътуване във 2-ра класа с три нива на гъвкавост при обмяна и възстановяване на суми - пълна, частична и без гъвкавост - по всички международни маршрути Франция - Швейцария.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard 1ère

Билетът STANDARD 1ÈRE осигурява първокласно пътуване с добра цена и качество с гъвкавост и достъп до всички влакове, налични по всички международни маршрути между Франция и Швейцария.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business 1ère

BUSINESS 1ÈRE се грижи за пътниците, търсещи луксозно изживяване при пътуване, с гъвкавост, персонализирани удобства и услуги и се предлага по определени маршрути през делничните дни и избрано време в неделя.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Пътниците в бизнес класа могат да се възползват от тихо купе за спокойно пътуване.
wifi WiFi open icon close icon
Поддържайте връзка с безплатния WiFi на борда. Използвайте приложението Regiojet или екраните в по-новите влакове за забавление.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка е оборудвана със собствен електрически контакт.
luggage Багаж open icon close icon
Чувствайте се свободни да вземете със себе си багаж, който е лесен за товарене. Ако чантите ви не се побират под или над седалката ви, не се притеснявайте! Екипът е тук, за да ви помогне да намерите място, което няма да пречи на другите. Само предупреждение, моля, уверете се, че никой от вашите артикули не е опасен за безопасността на всички.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
На борда е достъпно разнообразно меню от напитки и закуски чрез приложението Regiojet. Всички пътници получават безплатна бутилка вода, докато тези в Relax или Business Class получават безплатно италианско кафе или ментов чай.
accessibility Достъпност open icon close icon
Влаковете Regiojet имат определени места за ползватели на инвалидни колички.
air_con Климатик open icon close icon
Всички автобуси са оборудвани с климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
RegioJet позволява превоз на велосипеди, малки скутери и детски колички във влаковете си с предварителна резервация и ограничения. Велосипедите и малките тротинетки трябва да се поставят на стелажи или в запазени отделения, докато детските колички, които не могат да се сгъват, могат да бъдат транспортирани в началото или края на влаковата композиция или на специално запазени места. Екипажът обаче може да откаже транспортиране поради съображения за безопасност или пространство.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
С билет Business Première влезте в изключителен автобус, създаден за комфорт. Това е вашето тихо убежище, идеално както за работа, така и за почивка.
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI се насладете на безплатен WiFi достъп през цялото си пътуване. Независимо дали работите, отговаряте на имейли или се гмуркате в развлекателния център на TGV INOUI, ние ще ви покрием.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка на TGV inOUI е мощна! С контакт на ваше разположение винаги сте заредени и готови.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI можете да носите толкова багаж, колкото могат да носят ръцете и краката ви, но не забравяйте да етикетирате правилно собствения си багаж. Чантите и дребните предмети се съхраняват най-добре на нивото на краката или под седалката; по-тежките парчета трябва да се поставят в свободен ъгъл на вагона или по централната му пътека.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с проблеми с мобилността TGV INOUI предлага услугата „Accès Plus“. Това осигурява специална помощ от гарата директно до седалката на влака. Препоръчително е пътниците да се свържат с „Accès Plus“, след като осигурят билетите си и да се уверят, че уговорките са направени най-малко 48 часа преди планираното заминаване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Пътуващите с TGV INOUI могат да очакват с нетърпение асортимент от храни и напитки. Влаковата услуга представя подбрана селекция, която обещава да се погрижи за различни вкусове.
air_con Климатик open icon close icon
Останете хладни и удобни. Всички влакове TGV inOUI са климатизирани, което гарантира приятно пътуване, независимо от времето навън.
bicycle Велосипед open icon close icon
Необходима е резервация за несгъваеми велосипеди (€10) в избрани влакове TGV INOUI, сгъваеми велосипеди под 130x90cm могат да пътуват като ръчен багаж във всеки влак TGV INOUI, разглобени велосипеди могат да се вземат без резервация, ако се съхраняват в чанта за велосипеди под 130x90cm. Водни или сноубордове, сгънати тротинетки и музикални инструменти могат да се вземат като ръчен багаж, ако са в куфар под 130 x 90 cm.
wifi WiFi open icon close icon
Свържете се с _WIFI_LYRIA за безплатен WiFi и влезте в портала на TGV Lyria през вашия браузър.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Тих автомобил, ексклузивен за TGV Lyria BUSINESS 1ERE, идеален за съсредоточена работа или почивка.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат 2-пинови, 230v електрически контакти за лаптопи и мобилни телефони.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете TGV Lyria можете да носите ръчен багаж, който е лесен за пренасяне и се побира добре в определените за това места. Това гарантира, че всеки има място за вещите си и може да се наслаждава на гладко пътуване
accessibility Достъпност open icon close icon
Вагони първа класа 1 или 11 имат 2 места за пътници с намалена подвижност. Резервирайте тези места предварително или стандартно място, ако са заети. Помощ на станцията за съхранение на инвалидни колички се предлага при поискване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете TGV Lyria избирайте между „Le Deli“, наличен в кафе-бара или на вашето място със СТАНДАРТЕН билет, и „La Table“ за френско-швейцарска храна с билет BUSINESS 1ÈRE.
air_con Климатик open icon close icon
Вагоните са климатизирани, като въздухът се филтрира на всеки три минути и се освежава напълно на всеки девет минути.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете TGV Lyria можете да носите различни артикули със себе си. Това включва сгънати велосипеди (не по-големи от 130 x 90 cm), детски колички, ски, сгъваеми тротинетки (електрически и ръчни), сърф и сноубордове, музикални инструменти в кутия и инвалидни колички (ръчни или електрически) за хора с двигателни проблеми.
Услуги на борда TGV Lyria, Union Ivkoni and TGV inOui от Русе до Париж
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Париж от bus.
съоръжения TGV Lyria Union Ivkoni TGV inOui RegioJet BlaBlaCar Bus FlixBus
quiet_zone Тиха зона check cross check check cross cross
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check
accessibility Достъпност check cross check check cross cross
food_and_drink Храни и напитки check cross check check cross check
air_con Климатик check check check check check check
bicycle Велосипед check cross check check cross cross
sleeper_couchette спално място check cross check cross cross cross

Русе до Париж Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
132.26kg
Автобус
141.71kg
Полет
377.88kg
Кола
302.3kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Русе до Париж?
Билет автобус от Русе до Париж е 379,23 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 244,68 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Париж?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Париж е 244,68 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Париж от автобус?
Русе до Париж е 1889,4 km.
Колко време трае автобус между Русе и Париж?
Русе до Париж е средно 42 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 39 ч 22 мин.
Какви компании работят от Русе до Париж?
Русе до Париж се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail TGV Lyria, Union Ivkoni, TGV inOui, RegioJet, BlaBlaCar Bus and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Русе до Париж?
Русе до Париж има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Русе до Париж?
Най-ранният автобус от Русе до Париж тръгва на 00:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Русе до Париж?
Последният автобус от Русе до Париж тръгва на 17:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Париж?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 244,68 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Париж?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Париж. Можете да преминете от Russe and Ruse Avtogara (Русе, Автогара) и можете да стигнете до Gare Vaugirard, Paris Orly Airport, Paris La Défense, Paris Porte Maillot, Paris Cdg Airport, Paris Gare du Nord, Tillé Aeroport and Paris Gare de Lyon.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Париж от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Русе и Париж е 39 ч 22 мин.
Има ли директен автобус от Русе към Париж?
Да, има директен автобус между Русе и Париж.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Париж от автобус?
Пътуването на автобус от Русе до Париж създава 141.71kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Париж

Свързани маршрути

Други популярни маршрути