Намерете автобус от Благоевград до Банско

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 12 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 11:40
Последно отпътуване 13:20
разстояние 38 km

Намерете вашите автобусни връзки от Благоевград до Банско на virail

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Благоевград до Банско в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват автобусните билети от Благоевград до Банско?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Благоевград до Банско от 6,90 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Благоевград до Банско струват около 8,14 лв..

Автобуси от Благоевград до Банско

Кога заминават първите и последните автобуси от Благоевград до Банско?

Докато първият автобус тръгва в 14:20, последният тръгва от Благоевград в 13:20. Продължителността на пътуването е средно 1 ч. 12 мин., но може да ви отнеме само :1 ч. 10 мин. с най-бързите връзки.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Банско от Благоевград с автобус?

4 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Благоевград до Банско с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Банско в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Благоевград до Банско с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.