Train Illustration

Намерете влак от Карнобат до Плевен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Карнобат до Плевен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Карнобат до Плевен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Карнобат да се Плевен с влак

разстояние 210 km
Заминаване Карнобат
Пристигане Плевен
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Карнобат - Плевен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

27 лв.

Дата
сряда 7 септември 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Karnobat Bus Station - Pleven Bus Station
15:55 - 21:35
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
5 ч. 40 мин.
CO2: 7.41kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Карнобат до Плевен с влак?

Пътуването от Карнобат до Плевен с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 211 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Карнобат до Плевен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Карнобат до Плевен, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Карнобат до Плевен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Карнобат и Плевен. Можете да започнете пътуването си в Карнобат на спирки като КАРНОБАТ. Те се свързват със спирки, включително ПЛЕВЕН ЗАПАД and ПЛЕВЕН в Плевен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Карнобат до Плевен.

Колко пъти на ден има пътувания от Карнобат до Плевен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Карнобат до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване