Намерете автобус от Карнобат до Сливен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01 лв.
Продължителност на пътуването 55 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 15:55
Последно отпътуване 15:55
разстояние 54 km

Намерете с virail своя автобус от Карнобат до Сливен

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Карнобат до Сливен. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Карнобат до Сливен?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Карнобат до Сливен от 4,95 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Карнобат до Сливен струват около 5,01 лв..

Цена на билет - всеки ден

5,01 лв. Още Още Още Още Още 5,01 лв.

Автобуси от Карнобат до Сливен

В колко часа са автобусите за Сливен?

За да стигнете от Карнобат до Сливен с автобус, ще ви отнеме 55 мин.. Първото заминаване е планирано за 15:55, докато последният автобус е в 15:55.

Тъй като пътуването от Карнобат до Сливен не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Сливен от Карнобат с автобус?

Ако искате да пътувате от Карнобат до Сливен с автобус, има 1.5 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1.5 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

Ако искате да пътувате от Карнобат до Сливен с автобус, има 1.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 1.5 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.