Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Карнобат до Бургас Тръгване от 2,89 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Бургас

откривам

Бързо и лесно пътуване от Карнобат до Бургас с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Карнобат до Бургас? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Карнобат до Бургас, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от Карнобат до Бургас?

Билет за автобус от Карнобат до Бургас ще ви струва средно 7,48 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 2,89 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Карнобат да се Бургас с автобус

Най-добра цена 5,79 лв.
Продължителност на пътуването 57 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 04:50
Последно отпътуване 14:10
разстояние 43 km

Цена на билет Карнобат - Бургас всеки ден

 
Днес
5,81 лв.
Утре
5,81 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
5,79 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
5
Минимална цена
2,89 лв.
Максимална цена
9,37 лв.

Карнобат - Бургас

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

5,79 лв.

Дата
понеделник 6 декември. 2021
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Karnobat Bus Station - Бургаска централна автогара Запад
14:10 - 15:05
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
55 мин.
CO2: 1.37kg
Най-
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 55 мин.
Karnobat Bus Station - Burgas Central Bus Station West
14:10 - 15:05
5,81 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 1 ч.
Karnobat Bus Station - Бургас Автогара "Юг"
04:50 - 05:50
7 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 55 мин.
Moskva - Burgas Avtobus
14:10 - 15:05
8,14 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 1 ч.
Moskva - Burgas Bus Station South
04:50 - 05:50
9,33 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Карнобат до Бургас с автобус?

За да стигнете по-бързо от Карнобат до Бургас, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Карнобат и Бургас ще завършат пътуването през 55 мин.. Средно ще ви отнеме около 57 мин., за да пътувате 43 km между Карнобат и Бургас.

По кое време са първото и последното заминаване от Карнобат до Бургас?

Първият заминаващ за деня от Карнобат до Бургас тръгва в 14:10, докато последния отпътуващ за деня е в 14:10. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Карнобат и Бургас. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Карнобат до Бургас с автобус?

В Карнобат спирките за заминаване включват Moskva, Karnobat Bus Station, Moskva Street, Karnobat and Karnobat Bus Station. Когато пристигнете в Бургас, може да успеете да слезете на спирки като Burgas Bus Station South, Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna square 1, Burgas, Бургас Автогара "Юг", Burgas Avtobus, Odesa Bus station Burgas West, Debelt St and Burgas Central Bus Station West. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Карнобат до Бургас има всеки ден?

Маршрутът от Карнобат до Бургас се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Group Plus Ltd, Grup Plus and Union ivkoni unibus. От този списък на транспортните компании има до 6 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Карнобат са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Карнобат до Бургас, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback