Влак Видин - Шумен цени от 23,19 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Видин до Шумен с влак

Пътуването от Видин до Шумен от влак е 336 km и отнема 9 ч 47 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 04:50 ч. и последното на 17:45 ч.. Възможно е да пътувате от Видин до Шумен от влак само за 23,19 лв. или за 30,49 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,19 лв..

Най-ниската цена23,19 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 47 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена23,19 лв.
Най-висока цена30,49 лв.
Първо заминаване04:50 ч.
Последно заминаване17:45 ч.
Разстояние336 km
ЗаминаванеВидин
ПристиганеШумен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Видин до Шумен

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от Видин до Шумен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Видин до Шумен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Видин до Шумен?

Най-евтините билети за влак от Видин до Шумен струват 23,19 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 25,38 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Видин до Шумен.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Видин до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Видин до Шумен ще ви струва 25,38 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Видин до Шумен с влак?

При разстояние от 336 km между Видин и Шумен, обикновено отнема 9 ч 47 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 9 ч 47 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Видин до Шумен обхваща разстояние от 336 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 9 ч 47 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч 51 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Видин до Шумен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Видин до Шумен?

Можете да тръгнете от Видин на спирки като Vidin(gr). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Шумен на следните спирки: Shumen, Shumen (Avtogara),Boulevard Madara 5. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Видин и Шумен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Видин до Шумен има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Видин до Шумен може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Видин до Шумен. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Видин до Шумен варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Видин до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Видин до Шумен

Евтини билети за влак от Видин до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Видин до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Видин до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Видин до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Видин до Шумен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Видин до Шумен

Най-евтините билети за влак Видин - Шумен могат да бъдат намерени само за 21,47 лв., ако имате късмет, или средно за 23,17 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 24,03 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Видин до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Видин до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Видин до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
23.52kg
Автобус
25.2kg
Полет
67.2kg
Кола
53.76kg
Какви са емисиите на CO2 за Видин до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Видин и Шумен са 23.52kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Видин и Шумен? Като вземете влака между Видин и Шумен, ще спестите 43.68kg CO2 емисии спрямо полет, 1.68kg спрямо автобус и 30.24kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Видин до Шумен?
Билет влак от Видин до Шумен е 25,38 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,19 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Видин до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Видин до Шумен е 23,19 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Видин и Шумен от влак?
Видин до Шумен е 336 km.
Колко време трае влак между Видин и Шумен?
Видин до Шумен е средно 9 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 51 мин.
Колко влак на ден преминават от Видин до Шумен?
Видин до Шумен има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Видин до Шумен?
Най-ранният влак от Видин до Шумен тръгва на 04:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Видин до Шумен?
Последният влак от Видин до Шумен тръгва на 17:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Видин до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,19 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Видин до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Видин и Шумен е 7 ч 51 мин.
Има ли директен влак от Видин към Шумен?
Да, има директен влак между Видин и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Видин до Шумен от влак?
Пътуването на влак от Видин до Шумен създава 23.52kg CO2 емисии.

Отидете локално от Видин

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Видин

Международни маршрути от Видин и близките райони

Други дестинации от Видин

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути