Намерете влак от Видин до Шумен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Шумен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20,04лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 48 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 04:50
Последно отпътуване: 17:20
Разстояние 336km

Сравнете най-добрите цени за влак от Видин до Шумен

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Видин до Шумен с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Видин до Шумен, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Видин до Шумен?

Билетите за влак от Видин до Шумен струват средно 20,70 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 11,40 лв..

Влакове от Видин до Шумен


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Шумен?

Можете да хванете влака до Шумен на ВИДИН, който пристига на ШУМЕН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Шумен от Видин с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Видин до Шумен с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Шумен с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Шумен за 8 hours and 7 minutes, но средно отнема 9 hours and 50 minutes. Първият влак, водещ до Шумен е в 04:12, докато последният тръгва от Видин в 17:12.