Намерете влак от Видин до Перник

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Перник

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,74лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 33 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 17:20
Разстояние 155km

С virail са най-евтините билети за влак от Видин до Перник

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Видин до Перник с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Видин и Перник.

Колко струват билетите за влак от Видин до Перник?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Видин до Перник за 7,25 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Перник струват средно 8,25 лв..

,

Влакове от Видин до Перник


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Видин и Перник е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Перник и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Видин от ВИДИН и пристигат на ПЕРНИК.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Видин до Перник?

Ако трябва да пътувате до Перник от Видин, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Видин до Перник с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Перник за 5 hours and 57 minutes, но средно отнема 6 hours and 36 minutes. Първият влак, водещ до Перник е в 05:08, докато последният тръгва от Видин в 17:08.