Намерете влак от Карлово до Пловдив

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Карлово до Пловдив с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Карлово до Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Карлово до Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Карлово да се Пловдив с влак

Продължителност на пътуването 1 ч. 20 мин.
връзки на ден 9
Първо заминаване 05:30
Последно отпътуване 19:55
разстояние 54 km
Заминаване Карлово
Пристигане Пловдив
Превозвачи Bdz

Цена на билет Карлово - Пловдив всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
9
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Карлово - Пловдив

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Карлово до Пловдив с влак?

Пътуването между Карлово и Пловдив продължава около 54 km и обикновено отнема приблизително 1 ч. 20 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч. 8 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Карлово до Пловдив възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Карлово до Пловдив?

Първият заминаващ за деня от Карлово до Пловдив тръгва в 05:30, докато последния отпътуващ за деня е в 19:55. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Карлово и Пловдив. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Карлово до Пловдив?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Карлово от следните спирки: КАРЛОВО and karlovo. Пристигайки в Пловдив, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: ПЛОВДИВ and plovdiv. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Пловдив.

Колко ежедневни пътувания има от Карлово до Пловдив?

Ще можете да пътувате от Карлово до Пловдив, като използвате компании като Bdz. В комбинация тези доставчици предлагат средно 9 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 9 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Карлово до Пловдив, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 8 директни връзки от Карлово до Пловдив всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 1 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване