Намерете влак от Стара Загора до Свиленград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свиленград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 3 ч.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 03:09
Последно отпътуване: 23:16
Разстояние 87km

Евтини билети за влак от Стара Загора до Свиленград на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Стара Загора до Свиленград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Свиленград?

За да стигнете до Свиленград с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Свиленград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Свиленград за 3,25 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Свиленград струват средно 5,35 лв..

,

Влакове от Стара Загора до Свиленград


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Стара Загора и Свиленград?

Влаковете заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на СВИЛЕНГРАД.

Колко връзки дневно има до Свиленград от Стара Загора с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Свиленград с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Стара Загора до Свиленград

Първият влак до Свиленград тръгва в 03:06, докато последният в 23:06. Пътуването продължава средно 3 hours and 58 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Свиленград за 2 hours and 41 minutes.