Автобус Берлин - Кьолн цени от 43,01 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 48,45 лв.
утре 47,80 лв.
2 дни 43,01 лв.
3 дни 46,14 лв.

Берлин до Кьолн с автобус

Пътуването от Берлин до Кьолн от автобус е 479,16 km и отнема 9 ч 23 мин. Има 31 връзки на ден, с първото заминаване на 00:30 ч. и последното на 23:00 ч.. Възможно е да пътувате от Берлин до Кьолн от автобус само за 43,01 лв. или за 131,42 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 43,01 лв..

Най-ниската цена43,01 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 23 мин
Връзка на ден31
Най-ниската цена43,01 лв.
Най-висока цена131,42 лв.
Първо заминаване00:30 ч.
Последно заминаване23:00 ч.
Разстояние479,16 km
ЗаминаванеБерлин
ПристиганеКьолн
ПревозвачиFlixTrain, FlixBus

Автобус Билети от Берлин до Кьолн

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Берлин до Кьолн с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Берлин до Кьолн? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Берлин до Кьолн с автобус?

Билет за автобус от Берлин до Кьолн ще ви струва средно 65,59 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 43,01 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Берлин до Кьолн. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Берлин до Кьолн варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 65,59 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Берлин до Кьолнс автобус?

Разстоянието между Берлин и Кьолн е приблизително 479,16 km. Като цяло ще ви отнеме около 9 ч 23 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Берлин до Кьолн, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Берлин и Кьолн ще завършат пътуването през 7 ч 29 мин. Средно ще ви отнеме около 9 ч 23 мин, за да пътувате 479,16 km между Берлин и Кьолн.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Берлин до Кьолн?

В Берлин спирките за заминаване включват Berlin Hbf (tief),Berlin, Ostbahnhof,Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin, Alexanderplatz,Berlin Friedrichstraße,Berlin, ZOB,Berlin Ostkreuz station,Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin - Spandau. Когато пристигнете в Кьолн, може да успеете да слезете на спирки като Koeln Messe/deutz,Köln-Mülheim ,Köln, Hbf,Cologne Bonn Airport. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Берлин до Кьолн?

Средно има 31 заминаващи ежедневно от Берлин до Кьолн. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 31 заминаващи от Берлин, които пътуват директно до Кьолн. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Берлин до Кьолн. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Берлин до Кьолн

Евтини билети за автобус от Берлин до Кьолн
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Берлин до Кьолн.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Берлин до Кьолн, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Берлин до Кьолн.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Берлин до Кьолн

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 31,29 лв. до 66,61 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 53% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Берлин до Кьолн

Най-евтините автобусни билети Берлин - Кьолн могат да бъдат намерени само за 50,56 лв., ако имате късмет, или средно за 56,94 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 65,36 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кьолн с автобус

Когато пътувате до Кьолн с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

Типове билети и съоръжения от Берлин до Кьолн

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain при пътуване от Берлин до Кьолн.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Свържете се без усилие с FlixTrain и се насладете на безплатен WiFi, независимо дали наваксвате по работа, чатите или просто сърфирате.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Поддържайте устройствата си заредени и готови. Седалките FlixTrain са оборудвани с електрически контакти и USB контакти.
luggage Багаж open icon close icon
За вашата безопасност и комфорта на всички на борда, FlixBus ви позволява да носите една ръчна чанта, която трябва да се побере под седалката или в отделението над главата. Разрешава ви се и един регистриран багаж, но се уверете, че можете да го натоварите и разтоварите сами и да го съхранявате в пространството над главата или под седалката. Моля, уверете се, че багажът ви не е обемист и не представлява риск за другите. Не забравяйте, че от вас зависи да следите вещите си по време на пътуването.
accessibility Достъпност open icon close icon
FlixTrain дава приоритет на комфорта за всички. Пътниците с проблеми с мобилността могат да резервират определени места и да използват безплатен транспорт за сгъваеми инвалидни колички и помощни средства за придвижване. Обърнете се към FlixTrain за всяка необходима помощ.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че FlixTrain не предлага кетъринг на борда, вие сте добре дошли да носите свои собствени закуски и напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
С FlixTrain можете да опаковате допълнителен багаж, но е добра идея да резервирате по-рано, тъй като мястото във влака е ограничено. Имате спортно оборудване или голям музикален инструмент? Те също са добре дошли, въпреки че може да се наложи допълнителна такса. Ако карате велосипед наоколо, можете да паркирате велосипеда си на определени места само за 9 евро, но се уверете, че е със стандартни размери и без допълнителни приспособления. Не забравяйте да запазите място за велосипеда си рано, тъй като мястото се запълва бързо
Услуги на борда FlixTrain and FlixBus от Берлин до Кьолн
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Берлин до Кьолн от bus.
съоръжения FlixTrain FlixBus
quiet_zone Тиха зона check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
accessibility Достъпност check cross
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
bicycle Велосипед check cross
sleeper_couchette спално място check cross

Берлин до Кьолн Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
33.54kg
Автобус
35.94kg
Полет
95.83kg
Кола
76.67kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Берлин до Кьолн?
Билет автобус от Берлин до Кьолн е 65,59 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 43,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Берлин до Кьолн?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Берлин до Кьолн е 43,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Берлин и Кьолн от автобус?
Берлин до Кьолн е 479,16 km.
Колко време трае автобус между Берлин и Кьолн?
Берлин до Кьолн е средно 9 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 29 мин.
Какви компании работят от Берлин до Кьолн?
Берлин до Кьолн се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail FlixTrain and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Берлин до Кьолн?
Берлин до Кьолн има средно 31 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Берлин до Кьолн?
Най-ранният автобус от Берлин до Кьолн тръгва на 00:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Берлин до Кьолн?
Последният автобус от Берлин до Кьолн тръгва на 23:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Берлин до Кьолн?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 43,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Берлин до Кьолн?
Има средно 31 от Берлин до Кьолн.
Кое е най-бързото време за пътуване между Берлин до Кьолн от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Берлин и Кьолн е 7 ч 29 мин.
Има ли директен автобус от Берлин към Кьолн?
Да, има директен автобус между Берлин и Кьолн.
Какви са емисиите на CO2 за Берлин до Кьолн от автобус?
Пътуването на автобус от Берлин до Кьолн създава 35.94kg CO2 емисии.

Отидете локално от Берлин

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Берлин

Международни маршрути от Берлин и близките райони

Други дестинации от Берлин

Основни маршрути до Кьолн

Свързани маршрути

Други популярни маршрути