Train Illustration

Намерете автобус от Струмяни до Кресна

Тръгване от
1,99 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 3,99 лв.
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Струмяни до Кресна

Планирате да пътувате от Струмяни до Кресна? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Струмяни до Кресна?

Цените ще варират, когато пътувате от Струмяни до Кресна. Средно обаче ще платите около 9,42 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 1,99 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Струмяни да се Кресна с автобус

Най-добра цена 3,99 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 49 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 07:15
Последно отпътуване 15:57
разстояние 12 km
Заминаване Струмяни
Пристигане Кресна
Превозвачи Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Цена на билет Струмяни - Кресна всеки ден

 
Днес
3,99 лв.
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
7
Превозвачи
2
Минимална цена
1,99 лв.
Максимална цена
23,82 лв.

Струмяни - Кресна

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

Дата
събота 13 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Strumyani Hotel Karelia, route E79 - Kresna Bus stop, route E79
07:15 - 07:28
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
13 мин.
CO2: 0.42kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Струмяни до Кресна с автобус?

Пътуването от Струмяни до Кресна обхваща разстояние от 12 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч. 44 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 8 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Струмяни до Кресна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Струмяни до Кресна?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Струмяни до Кресна, който обикновено тръгва в 07:15. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 15:57. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Струмяни до Кресна с автобус?

Ще можете да напуснете Струмяни, като използвате спирки като Strumyani Kareliya Hotel and Strumyani Hotel Kareliya, Route E79. Те ви свързват със спирки, включително Kresna and Kresna Bus Stop, Route E79 в Кресна. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Струмяни, или в Кресна, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Струмяни до Кресна?

Средно има 9 заминаващи ежедневно от Струмяни до Кресна. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 10 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 9 заминаващи от Струмяни, които пътуват директно до Кресна. Има 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване