Влак Русе - Велинград цени от 20,68 лв.

Започва от
20,68 лв.

Русе до Велинград с влак

Пътуването от Русе до Велинград от влак е 259,72 km и отнема 12 ч 5 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 05:45 ч. и последното на 23:13 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Велинград от влак само за 20,68 лв. или за 29,57 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,68 лв..

Най-ниската цена20,68 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 5 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена20,68 лв.
Най-висока цена29,57 лв.
Първо заминаване05:45 ч.
Последно заминаване23:13 ч.
Разстояние259,72 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеВелинград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Rousse до Velingrad

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Русе до Велинград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Русе до Велинград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Русе до Велинград?

Средно билетът за влак от Русе до Велинград ще ви струва 24,97 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 20,68 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Велинград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 24,97 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Русе до Велинград.

Колко време отнема пътуването от Русе до Велинград с влак?

Средното време за пътуване е 12 ч 5 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 259,72 km от Русе до Велинград. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Русе до Велинград да отнеме повече от 12 ч 5 мин. Разстоянието между Русе и Велинград е около 259,72 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 12 ч 5 мин. Обаче най-бързите маршрути между Русе и Велинград продължават 11 ч 6 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от Русе до Велинград?

По принцип първото отпътуване за деня от Русе ще бъде в 05:45 ч., а последното - в 23:13 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Русе до Велинград могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Русе до Велинград, който обикновено тръгва в 05:45 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 23:13 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Русе до Велинград?

В Русе спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Велинград, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Русе до Велинград?

Ще можете да пътувате от Русе до Велинград, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Русе до Велинград, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Русе до Велинград всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Велинград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Velingrad

Евтини билети за влак от Русе до Велинград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Велинград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Велинград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Велинград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Velingrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,96 лв. до 22,70 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 91% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Велинград

Най-евтините билети за влак Русе - Велинград могат да бъдат намерени само за 5,87 лв., ако имате късмет, или средно за 18,25 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,88 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велинград с влак

Когато пътувате до Велинград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Велинград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Велинград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Велинград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.18kg
Автобус
19.48kg
Полет
51.94kg
Кола
41.56kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Велинград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Велинград са 18.18kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Велинград? Като вземете влака между Русе и Велинград, ще спестите 33.76kg CO2 емисии спрямо полет, 1.3kg спрямо автобус и 23.38kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Велинград?
Билет влак от Русе до Велинград е 24,97 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,68 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Велинград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Велинград е 20,68 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Велинград от влак?
Русе до Велинград е 259,72 km.
Колко време трае влак между Русе и Велинград?
Русе до Велинград е средно 12 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 6 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Велинград?
Русе до Велинград има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Велинград?
Най-ранният влак от Русе до Велинград тръгва на 05:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Велинград?
Последният влак от Русе до Велинград тръгва на 23:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Велинград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,68 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Велинград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Велинград е 11 ч 6 мин.
Има ли директен влак от Русе към Велинград?
Да, има директен влак между Русе и Велинград.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Велинград от влак?
Пътуването на влак от Русе до Велинград създава 18.18kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Велинград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути