Влак Сливен - Разлог цени от 14,79 лв.

Започва от
14,79 лв.
откривам

Сливен до Разлог с влак

Пътуването от Сливен до Разлог от влак е 251,93 km и отнема 13 ч 10 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 01:18 ч. и последното на 16:03 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Разлог от влак само за 14,79 лв. или за 22,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,79 лв..

Най-ниската цена14,79 лв.
Продължителност на пътуването13 ч 10 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена14,79 лв.
Най-висока цена22,01 лв.
Първо заминаване01:18 ч.
Последно заминаване16:03 ч.
Разстояние251,93 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеРазлог
Превозвачи

Влак Билети от Sliven до Razlog

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуването ви от Сливен до Разлог с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Сливен до Разлог? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Сливен до Разлог, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Сливен до Разлог?

Най-евтините билети за влак от Сливен до Разлог струват 14,79 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 18,49 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Разлог.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Разлог. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Сливен до Разлог, можете да очаквате да платите средно около 18,49 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Сливен до Разлог с влак?

Пътуването от Сливен до Разлог с влак обикновено отнема 13 ч 10 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 251,93 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 13 ч 10 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Сливен и Разлог е около 251,93 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 13 ч 10 мин. Обаче най-бързите маршрути между Сливен и Разлог продължават 11 ч 34 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Сливен до Разлог с влак?

В Сливен спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Разлог, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Разлог?

Ако искате да стигнете от Сливен до Разлог, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Сливен и Разлог. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 4 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Разлог. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Razlog

Евтини билети за влак от Сливен до Разлог
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Разлог.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Разлог, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Разлог.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Razlog

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Разлог с влак

Когато пътувате до Разлог с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Разлог
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Разлог от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Разлог Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.63kg
Автобус
18.89kg
Полет
50.39kg
Кола
40.31kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Разлог с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Разлог са 17.63kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Разлог? Като вземете влака между Сливен и Разлог, ще спестите 32.76kg CO2 емисии спрямо полет, 1.26kg спрямо автобус и 22.68kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Разлог?
Билет влак от Сливен до Разлог е 18,49 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,79 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Разлог?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Разлог е 14,79 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Разлог от влак?
Сливен до Разлог е 251,93 km.
Колко време трае влак между Сливен и Разлог?
Сливен до Разлог е средно 13 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 34 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Разлог?
Сливен до Разлог има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Разлог?
Най-ранният влак от Сливен до Разлог тръгва на 01:18 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Разлог?
Последният влак от Сливен до Разлог тръгва на 16:03 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Разлог?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 14,79 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Разлог от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Разлог е 11 ч 34 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Разлог?
Да, има директен влак между Сливен и Разлог.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Разлог от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Разлог създава 17.63kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Разлог

Други популярни маршрути