Намерете влак от Шумен до Кърджали

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кърджали

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,07лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 16 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 21:57
Разстояние 221km

Сравнете най-добрите цени за влак от Шумен до Кърджали

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Шумен до Кърджали. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Шумен до Кърджали?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Шумен до Кърджали, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Шумен до Кърджали?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Шумен до Кърджали също само за 10,85 лв., докато средната цена е 13,33 лв..

Влакове от Шумен до Кърджали


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Шумен до Кърджали?

Влаковете до Кърджали ще заминат от ШУМЕН и ще пристигнат на КЪРДЖАЛИ.

Пътуване с влак до Кърджали от Шумен: колко връзки дневно има?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Кърджали с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Шумен до Кърджали

Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 59 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Кърджали за 9 hours and 20 minutes. Първият влак тръгва от Шумен в 07:06, докато последният тръгва в 21:06.