Влак Москва - Саратов цени от 16,30 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Москва до Саратов с влак

Пътуването от Москва до Саратов от влак е 724,76 km и отнема 15 ч 43 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 14:05 ч. и последното на 23:59 ч.. Възможно е да пътувате от Москва до Саратов от влак само за 16,30 лв. или за 128,46 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 16,30 лв..

Най-ниската цена16,30 лв.
Продължителност на пътуването15 ч 43 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена16,30 лв.
Най-висока цена128,46 лв.
Първо заминаване14:05 ч.
Последно заминаване23:59 ч.
Разстояние724,76 km
ЗаминаванеМосква
ПристиганеСаратов
ПревозвачиRZD

Бързо и лесно пътуване от Москва до Саратов с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Москва до Саратов. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Москва до Саратов?

Цените на билетите за влак от Москва до Саратов варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Москва до Саратов ще струват 16,30 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 68,39 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Москва до Саратов. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Москва до Саратов ще ви струва 68,39 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Москва до Саратов с влак?

Пътуването между Москва и Саратов с влак е приблизително 724,76 km. Ще ви отнеме около 15 ч 43 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Москва и Саратов е около 724,76 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 15 ч 43 мин. Обаче най-бързите маршрути между Москва и Саратов продължават 14 ч 6 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Москва до Саратов?

Първият заминаващ за деня от Москва до Саратов тръгва в 14:05 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 23:59 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Москва и Саратов. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Москва до Саратов, който тръгва в 14:05 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 23:59 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Москва до Саратов с влак?

Можете да тръгнете от Москва на спирки като Moscow, Severnye Vorota Coach Station,Zhukovsky International Airport,Metro Verknye Kotly,Vnukovo International Airport, VKO,Domodedovo airport, Domodedovo airport; House 1,Kiyevsky vokzal (Киевский вокзал),Ярославский вокзал (Yaroslavskiy Station),Metro Okruzhnaya,Sheremetyevo International Airport, SVO. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Саратов на следните спирки: Saratov, Саравтовокзал. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Москва и Саратов. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Москва до Саратов има всеки ден?

Средно има 6 заминаващи ежедневно от Москва до Саратов. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 6 заминаващи от Москва, които пътуват директно до Саратов. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Москва до Саратов. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Москва до Саратов
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Москва до Саратов.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Москва до Саратов, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Москва до Саратов.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Москва до Саратов

Най-евтините билети за влак Москва - Саратов могат да бъдат намерени само за 16,30 лв., ако имате късмет, или средно за 36,18 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 57,61 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Саратов с влак

Когато пътувате до Саратов с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Москва до Саратов Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
50.73kg
Автобус
54.36kg
Полет
144.95kg
Кола
115.96kg
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Саратов с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Москва и Саратов са 50.73kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Москва и Саратов? Като вземете влака между Москва и Саратов, ще спестите 94.22kg CO2 емисии спрямо полет, 3.63kg спрямо автобус и 65.23kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Москва до Саратов?
Билет влак от Москва до Саратов е 68,39 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 16,30 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Москва до Саратов?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Москва до Саратов е 16,30 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Москва и Саратов от влак?
Москва до Саратов е 724,76 km.
Колко време трае влак между Москва и Саратов?
Москва до Саратов е средно 15 ч 43 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 14 ч 6 мин.
Колко влак на ден преминават от Москва до Саратов?
Москва до Саратов има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Москва до Саратов?
Най-ранният влак от Москва до Саратов тръгва на 14:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Москва до Саратов?
Последният влак от Москва до Саратов тръгва на 23:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Москва до Саратов?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 16,30 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Москва до Саратов?
Има средно 6 от Москва до Саратов.
Кое е най-бързото време за пътуване между Москва до Саратов от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Москва и Саратов е 14 ч 6 мин.
Има ли директен влак от Москва към Саратов?
Да, има директен влак между Москва и Саратов.
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Саратов от влак?
Пътуването на влак от Москва до Саратов създава 50.73kg CO2 емисии.

Отидете локално от Москва

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Москва

Международни маршрути от Москва и близките райони

Други дестинации от Москва

Свързани маршрути

Други популярни маршрути