Намерете влак от Йорданов до Краков

Йорданов до Краков с влак

Пътуването от Йорданов до Краков от влак е 46,51 km и отнема 2 ч 23 мин. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 06:50 ч. и последното на 19:37 ч.. Възможно е да пътувате от Йорданов до Краков от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването2 ч 23 мин
Връзка на ден16
Първо заминаване06:50 ч.
Последно заминаване19:37 ч.
Разстояние46,51 km
ЗаминаванеЙорданов
ПристиганеКраков
Превозвачиrozklad

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Йорданов до Краков

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Йорданов до Краков. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Йорданов до Краков с влак?

Когато пътувате от Йорданов до Краков, можете да очаквате да платите средно около . Може да успеете да намерите цени до , но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Йорданов до Краков. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Йорданов до Краков, можете да очаквате да платите средно около . Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Йорданов до Краков с влак?

При разстояние от 46,51 km между Йорданов и Краков, обикновено отнема 2 ч 23 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 23 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Йорданов и Краков продължава около 46,51 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 23 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 59 мин. Ако се опитвате да стигнете от Йорданов до Краков възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Йорданов до Краков?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Йорданов до Краков, който обикновено тръгва в 06:50 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 19:37 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от Йорданов до Краков тръгва в 06:50 ч., докато последният отпътува в 19:37 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Йорданов и Краков. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Йорданов до Краков?

В Йорданов спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Краков, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Йорданов за Краков?

Точният брой на пътуванията от Йорданов до Краков може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 16 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Йорданов до Краков. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Йорданов до Краков варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 15 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Йорданов до Краков. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Йорданов до Краков
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Йорданов до Краков.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Йорданов до Краков, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Йорданов до Краков.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Йорданов до Краков

Най-евтините билети за влак Йорданов - Краков могат да бъдат намерени само за 15,93 лв., ако имате късмет, или средно за 33,04 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 49,45 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Краков с влак

Когато пътувате до Краков с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Йорданов до Краков Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.26kg
Автобус
3.49kg
Полет
9.3kg
Кола
7.44kg
Какви са емисиите на CO2 за Йорданов до Краков с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Йорданов и Краков са 3.26kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Йорданов и Краков? Като вземете влака между Йорданов и Краков, ще спестите 6.04kg CO2 емисии спрямо полет, 0.23kg спрямо автобус и 4.18kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Йорданов и Краков от влак?
Йорданов до Краков е 46,51 km.
Колко време трае влак между Йорданов и Краков?
Йорданов до Краков е средно 2 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 59 мин.
Колко влак на ден преминават от Йорданов до Краков?
Йорданов до Краков има средно 16 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Йорданов до Краков?
Най-ранният влак от Йорданов до Краков тръгва на 06:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Йорданов до Краков?
Последният влак от Йорданов до Краков тръгва на 19:37 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Йорданов до Краков?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Йорданов, за да отидете до Краков. Можете да преминете от Jordanów и можете да стигнете до Krakow, Kraków Jubilat, Balice and Krakow ul. Dworcowa.
Колко директни връзки преминават от Йорданов до Краков?
Има средно 15 от Йорданов до Краков.
Кое е най-бързото време за пътуване между Йорданов до Краков от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Йорданов и Краков е 1 ч 59 мин.
Има ли директен влак от Йорданов към Краков?
Да, има директен влак между Йорданов и Краков.
Какви са емисиите на CO2 за Йорданов до Краков от влак?
Пътуването на влак от Йорданов до Краков създава 3.26kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Основни маршрути до Краков

Свързани маршрути

Други популярни маршрути