Влак Мелник - Прага цени от 22,70 лв.

Започва от
22,70 лв.

Мелник до Прага с влак

Пътуването от Мелник до Прага от влак е 29,46 km и отнема 4 ч 7 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 05:40 ч. и последното на 17:40 ч.. Възможно е да пътувате от Мелник до Прага от влак само за 22,70 лв. или за 35,22 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 22,70 лв..

Най-ниската цена22,70 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 7 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена22,70 лв.
Най-висока цена35,22 лв.
Първо заминаване05:40 ч.
Последно заминаване17:40 ч.
Разстояние29,46 km
ЗаминаванеМелник
ПристиганеПрага
ПревозвачиRegioJet

Пътуване от Мелник до Прага с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Мелник до Прага. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Мелник до Прага?

Когато пътувате от Мелник до Прага, можете да очаквате да платите средно около 26,51 лв.. Може да успеете да намерите цени до 22,70 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мелник до Прага. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Мелник до Прага. Средно обаче ще платите около 26,51 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко дълго е пътуването от Мелник до Прага с влак?

При разстояние от 29,46 km между Мелник и Прага, обикновено отнема 4 ч 7 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 4 ч 7 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Мелник и Прага е около 29,46 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 4 ч 7 мин. Обаче най-бързите маршрути между Мелник и Прага продължават 3 ч 21 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Мелник до Прага?

По принцип първото отпътуване за деня от Мелник ще бъде в 05:40 ч., а последното - в 17:40 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Мелник до Прага могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Мелник в 05:40 ч., а последният - в 17:40 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Мелник до Прага могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Мелник до Прага?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Мелник от следните спирки: . Пристигайки в Прага, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Прага.

Колко пъти на ден има пътувания от Мелник до Прага?

Ако искате да стигнете от Мелник до Прага, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Мелник и Прага. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 6 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мелник до Прага. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Мелник до Прага
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мелник до Прага.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мелник до Прага, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мелник до Прага.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мелник до Прага

Най-евтините билети за влак Мелник - Прага могат да бъдат намерени само за 16,83 лв., ако имате късмет, или средно за 20,75 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,50 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Прага с влак

Когато пътувате до Прага с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда RegioJet от Мелник до Прага
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мелник до Прага от train.
съоръжения RegioJet
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Мелник до Прага Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.06kg
Автобус
2.21kg
Полет
5.89kg
Кола
4.71kg
Какви са емисиите на CO2 за Мелник до Прага с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мелник и Прага са 2.06kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мелник и Прага? Като вземете влака между Мелник и Прага, ще спестите 3.83kg CO2 емисии спрямо полет, 0.15kg спрямо автобус и 2.65kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мелник до Прага?
Билет влак от Мелник до Прага е 26,51 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 22,70 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мелник до Прага?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мелник до Прага е 22,70 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мелник и Прага от влак?
Мелник до Прага е 29,46 km.
Колко време трае влак между Мелник и Прага?
Мелник до Прага е средно 4 ч 7 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 21 мин.
Колко влак на ден преминават от Мелник до Прага?
Мелник до Прага има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мелник до Прага?
Най-ранният влак от Мелник до Прага тръгва на 05:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мелник до Прага?
Последният влак от Мелник до Прага тръгва на 17:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мелник до Прага?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 22,70 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Мелник до Прага?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Мелник, за да отидете до Прага. Можете да преминете от Mělník nádraží, Lhotka u Mělníka zastávka and Mělnická Vrutice nádraží и можете да стигнете до Praha ÚAN Florenc, Praha Zličín, Praha Letiště BUS, Praha Libeň, Praha Hlavní Nádraží, Praha Nádraží Holešovice, Praha Namesti Republiky , Praha-Vysočany nádraží and Praha Cerny Most .
Кое е най-бързото време за пътуване между Мелник до Прага от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мелник и Прага е 3 ч 21 мин.
Има ли директен влак от Мелник към Прага?
Да, има директен влак между Мелник и Прага.
Какви са емисиите на CO2 за Мелник до Прага от влак?
Пътуването на влак от Мелник до Прага създава 2.06kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Мелник и близките райони

Основни маршрути до Прага

Други популярни маршрути