Намерете влак от Горна Оряховица до Карнобат

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,23лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 38 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 02:40
Последно отпътуване: 20:06
Разстояние 117km

С virail са най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Карнобат

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Карнобат. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Горна Оряховица до Карнобат, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Горна Оряховица до Карнобат?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Горна Оряховица - Карнобат.

Колко е най-евтиният билет за влак от Горна Оряховица до Карнобат?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Горна Оряховица до Карнобат от 5,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 11,13 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Карнобат


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Карнобат?

Влаковете заминават от Горна Оряховица от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и пристигат на КАРНОБАТ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Карнобат от Горна Оряховица с влак?

Ако трябва да пътувате до Карнобат от Горна Оряховица, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Карнобат с влак?

Докато първият влак до Карнобат тръгва в 02:06, последният е насрочен за 20:06. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 51 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Карнобат за 4 hours and 5 minutes.