Train Illustration

Намерете влак от Нова Загора до Габрово

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Стигнете от Нова Загора до Габрово с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Нова Загора до Габрово? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Нова Загора да се Габрово с влак

разстояние 71 km
Заминаване Нова Загора
Пристигане Габрово
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Нова Загора - Габрово

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

20 лв.

Дата
сряда 7 септември 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Nova Zagora Patriarh Evtimiy - Gabrovo Bus Station
15:35 - 19:20
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
3 ч. 45 мин.
1 прекачвания
CO2: 2.49kg
Най-

Колко време ще отнеме, за да отида от Нова Загора до Габрово с влак?

Пътуването от Нова Загора до Габрово с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 71 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват заминаващите от Нова Загора до Габрово?

Първото пътуване през нощта тръгва от Нова Загора в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Нова Загора и Габрово. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Нова Загора до Габрово с влак?

Ще можете да напуснете Нова Загора, като използвате спирки като НОВА ЗАГОРА. Те ви свързват със спирки, включително ГАБРОВО в Габрово. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Нова Загора, или в Габрово, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Нова Загора до Габрово има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване