Влак Нова Загора - Габрово цени от 11,29 лв.

Започва от
11,29 лв.
откривам

Нова Загора до Габрово с влак

Пътуването от Нова Загора до Габрово от влак е 70,84 km и отнема 4 ч 48 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 00:02 ч. и последното на 17:42 ч.. Възможно е да пътувате от Нова Загора до Габрово от влак само за 11,29 лв. или за 11,29 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,29 лв..

Най-ниската цена11,29 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 48 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена11,29 лв.
Най-висока цена11,29 лв.
Първо заминаване00:02 ч.
Последно заминаване17:42 ч.
Разстояние70,84 km
ЗаминаванеНова Загора
ПристиганеГаброво
Превозвачи

Влак Билети от Nova Zagora до Gabrovo

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Стигнете от Нова Загора до Габрово с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Нова Загора до Габрово. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Нова Загора до Габрово?

Цените на билетите за влак от Нова Загора до Габрово варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Нова Загора до Габрово ще струват 11,29 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 11,29 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Нова Загора до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Нова Загора до Габрово ще ви струва 11,29 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Нова Загора до Габрово с влак?

При разстояние от 70,84 km между Нова Загора и Габрово, обикновено отнема 4 ч 48 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 4 ч 48 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Нова Загора и Габрово с влак обикновено отнема 4 ч 48 мин, за да се измине разстояние от 70,84 km. Най-краткото пътуване от Нова Загора до Габрово ще ви отнеме 3 ч 40 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Габрово е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Нова Загора до Габрово?

Ще можете да напуснете Нова Загора, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Габрово. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Нова Загора, или в Габрово, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Нова Загора до Габрово?

Ще можете да пътувате от Нова Загора до Габрово, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Нова Загора до Габрово, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Нова Загора до Габрово всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Nova Zagora до Gabrovo

Евтини билети за влак от Нова Загора до Габрово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Габрово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Нова Загора до Габрово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Нова Загора до Габрово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Nova Zagora до Gabrovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Габрово с влак

Когато пътувате до Габрово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Нова Загора до Габрово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Нова Загора до Габрово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Нова Загора до Габрово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.96kg
Автобус
5.31kg
Полет
14.17kg
Кола
11.33kg
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Габрово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Нова Загора и Габрово са 4.96kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Нова Загора и Габрово? Като вземете влака между Нова Загора и Габрово, ще спестите 9.21kg CO2 емисии спрямо полет, 0.35kg спрямо автобус и 6.37kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Нова Загора до Габрово?
Билет влак от Нова Загора до Габрово е 11,29 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,29 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Нова Загора до Габрово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Нова Загора до Габрово е 11,29 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Нова Загора и Габрово от влак?
Нова Загора до Габрово е 70,84 km.
Колко време трае влак между Нова Загора и Габрово?
Нова Загора до Габрово е средно 4 ч 48 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 40 мин.
Колко влак на ден преминават от Нова Загора до Габрово?
Нова Загора до Габрово има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Нова Загора до Габрово?
Най-ранният влак от Нова Загора до Габрово тръгва на 00:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Нова Загора до Габрово?
Последният влак от Нова Загора до Габрово тръгва на 17:42 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Нова Загора до Габрово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,29 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Нова Загора до Габрово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Нова Загора и Габрово е 3 ч 40 мин.
Има ли директен влак от Нова Загора към Габрово?
Да, има директен влак между Нова Загора и Габрово.
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Габрово от влак?
Пътуването на влак от Нова Загора до Габрово създава 4.96kg CO2 емисии.

Отидете локално от Нова Загора

Уикенд бягства от Нова Загора

Други дестинации от Нова Загора

Основни маршрути до Габрово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути