Намерете влак от Стара Загора до Карнобат

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 28 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 01:35
Последно отпътуване: 18:00
Разстояние 113km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стара Загора до Карнобат на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Стара Загора до Карнобат. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Стара Загора до Карнобат?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Стара Загора - Карнобат.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Карнобат?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Карнобат от 3,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,63 лв..

Влакове от Стара Загора до Карнобат


За къси разстояния като тези между Стара Загора и Карнобат, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Стара Загора - Карнобат?

Влаковете до Карнобат заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на КАРНОБАТ.

Пътуване с влак до Карнобат от Стара Загора: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Карнобат от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 7 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Карнобат с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Карнобат за 1 hour and 18 minutes, но средно отнема 1 hour and 27 minutes. Първият влак, водещ до Карнобат е в 01:11, докато последният тръгва от Стара Загора в 18:11.