Намерете влак от Сливен до Якоруда

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Якоруда

Детайли за пътуването

Продължителност на пътуването 11 ч. 27 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 05:15
Последно отпътуване: 15:59
Разстояние 229km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сливен до Якоруда

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Якоруда?

За да стигнете до Якоруда с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Якоруда?

Влакове от Сливен до Якоруда


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Сливен - Якоруда?

Можете да хванете влака до Якоруда на СЛИВЕН, който пристига на ЯКОРУДА.

Колко връзки дневно има до Якоруда от Сливен с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Якоруда с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Сливен до Якоруда и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 11 hours and 47 minutes да стигнете до Якоруда с влак, но ще ви отнеме 10 hours and 20 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:09, докато последният тръгва от Сливен в 15:09.