Намерете автобус от Ботевград до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 5 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 18:30
Последно отпътуване 19:10
разстояние 44 km

Намерете вашите автобусни връзки от Ботевград до София на virail

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Ботевград до София. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Ботевград до София?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Ботевград до София само за 5,97 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 6 лв..

Цена на билет - всеки ден

6 лв. 6 лв. Още Още Още 6 лв. Още

Автобуси от Ботевград до София

За кога са планирани автобусите от Ботевград до София?

За да стигнете до София от Ботевград с автобус, ще ви отнеме около 1 ч. 6 мин. или дори : 1 ч., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Ботевград в 11:15, докато последният е в 19:10.

Тъй като пътуването от Ботевград до София не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно има, за да отидете до София от Ботевград с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ботевград до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до София в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ботевград до София с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.