Намерете влак от Враца до Благоевград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

разстояние 138 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Враца до Благоевград

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Враца до Благоевград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Враца до Благоевград: с кои фирми можете да пътувате?

Обичате ли да пътувате с влак до Благоевград от Враца? Възможно е, но има една ежедневна връзка между тези два града. В резултат, моля обърнете специално внимание, когато избирате вашата оферта.

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Враца - Благоевград.

Влакове от Враца до Благоевград

Кога заминават влаковете до Благоевград и колко време е пътуването?

Първият влак до Благоевград тръгва в , докато последният в . За да стигнете от Враца до Благоевград с влак, ще са ви нужни .

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Враца до Благоевград?

Влаковете до Благоевград могат да заминат от ВРАЦА - СПИРКА and ВРАЦА и да пристигнат на БЛАГОЕВГРАД and БЛАГОЕВГРАД - СП..

Тъй като пътуването между Враца и Благоевград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Пътуване с влак до Благоевград от Враца: колко връзки дневно има?