Влак Единбург - Нотингам цени от 80,88 лв.

Започва от
80,88 лв.
откривам

Единбург до Нотингам с влак

Пътуването от Единбург до Нотингам от влак е 359,05 km и отнема 5 ч 1 мин. Има 23 връзки на ден, с първото заминаване на 05:48 ч. и последното на 19:36 ч.. Възможно е да пътувате от Единбург до Нотингам от влак само за 80,88 лв. или за 400,82 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 80,88 лв..

Най-ниската цена80,88 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 1 мин
Връзка на ден23
Най-ниската цена80,88 лв.
Най-висока цена400,82 лв.
Първо заминаване05:48 ч.
Последно заминаване19:36 ч.
Разстояние359,05 km
ЗаминаванеЕдинбург
ПристиганеНотингам
ПревозвачиLondon North Eastern Railway, West Midlands RailwayОще

Влак Билети от Edinburgh до Nottingham

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Единбург до Нотингам

Кой е най-добрият начин да се стигне от Единбург до Нотингам? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Единбург до Нотингам, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Единбург до Нотингам?

Когато пътувате от Единбург до Нотингам, можете да очаквате да платите средно около 318,86 лв.. Може да успеете да намерите цени до 80,88 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Единбург до Нотингам. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Единбург до Нотингам. Средно обаче ще платите около 318,86 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Единбург до Нотингам с влак?

Разстоянието между Единбург и Нотингам е приблизително 359,05 km. Като цяло ще ви отнеме около 5 ч 1 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Единбург и Нотингам продължава около 359,05 km и обикновено отнема приблизително 5 ч 1 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч 21 мин. Ако се опитвате да стигнете от Единбург до Нотингам възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Единбург до Нотингам?

Първият заминаващ за деня от Единбург до Нотингам тръгва в 05:48 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 19:36 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Единбург и Нотингам. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Единбург в 05:48 ч., а последният - в 19:36 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Единбург до Нотингам могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Единбург до Нотингам?

В Единбург спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Нотингам, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Единбург до Нотингам?

Средно има 23 заминаващи ежедневно от Единбург до Нотингам. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Единбург, които пътуват директно до Нотингам. Има 23 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Единбург до Нотингам. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Edinburgh до Nottingham

Евтини билети за влак от Единбург до Нотингам
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Единбург до Нотингам.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Единбург до Нотингам, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Единбург до Нотингам.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Edinburgh до Nottingham

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Единбург до Нотингам

Най-евтините билети за влак Единбург - Нотингам могат да бъдат намерени само за 37,94 лв., ако имате късмет, или средно за 182,69 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 393,82 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нотингам с влак

Когато пътувате до Нотингам с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

East Midlands Railway е влакова компания, която предоставя пътнически услуги в района на East Midlands в Англия. Създадена е през 2019 г., като поема франчайза, управляван преди това от East Midlands Trains. Компанията извършва услуги по маршрути, включително Лондон Сейнт Панкрас до Шефилд, Нотингам до Ливърпул и Норич до Ливърпул. East Midlands Railway обслужва и местни услуги в рамките на East Midlands, свързвайки градове като Дарби, Лестър и Линкълн.

London North Eastern Railway (LNER) е влакова компания в Обединеното кралство, която оперира междуградски услуги по „главната линия на източното крайбрежие“ между Лондон, Йоркшир, Североизток и Шотландия. Създадена е през 2018 г. в резултат на решението на правителството на Обединеното кралство да прекрати франчайза на Virgin Trains East Coast. LNER е собственост на Министерството на транспорта и се управлява от оператора на East Coast Partnership, съвместно предприятие между инфраструктурна компания Network Rail и влаков оператор FirstGroup. LNER управлява парк от електрически и дизелови влакове, включително Azuma, който е най-бързият влак в Обединеното кралство.

Northern е влакова компания, която предоставя пътнически услуги в Северна Англия. Northern е собственост на Northern Trains Ltd, подразделение на "DOHL", холдинговата компания от публичния сектор към Министерството на транспорта. Той е собственост на Arriva UK Trains и извършва над 2500 услуги всеки делничен ден, обслужвайки градове като Манчестър, Ливърпул, Лийдс и Нюкасъл.

TransPennine Express е влакова компания в Обединеното кралство, която предоставя междуградски влакови услуги в Северна Англия и Шотландия. Компанията извършва услуги между големи градове като Манчестър, Ливърпул, Лийдс, Нюкасъл, Единбург и Глазгоу. Transpennine Express предлага набор от опции за билети, включително билети за предварителна покупка, билети извън сезона и гъвкави билети. Компанията също така предоставя съоръжения на борда като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и освежителни напитки.

West Midlands Railway е влакова компания, която предоставя пътнически услуги в района на West Midlands в Англия. Консорциумът West Midlands Trains, съставен от Abellio, JR East и Mitsui, спечели франчайза за региона, което доведе до създаването на услугата през 2017 г. Железопътната линия на Уест Мидландс предлага разнообразие от услуги, включително услуги на по-дълги разстояния до градове като Лондон и Ливърпул, както и местни и регионални влакове.

Услуги на борда London North Eastern Railway, West Midlands Railway and Northern Rail от Единбург до Нотингам
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Единбург до Нотингам от train.
съоръжения London North Eastern Railway West Midlands Railway Northern Rail Avanti West Coast East Midlands Railway Hull Trains
quiet_zone Тиха зона check check check check check check
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check check
luggage Багаж check check check cross check cross
food_and_drink Храни и напитки check check check check check check

Единбург до Нотингам Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
25.13kg
Автобус
26.93kg
Полет
71.81kg
Кола
57.45kg
Какви са емисиите на CO2 за Единбург до Нотингам с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Единбург и Нотингам са 25.13kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Единбург и Нотингам? Като вземете влака между Единбург и Нотингам, ще спестите 46.68kg CO2 емисии спрямо полет, 1.8kg спрямо автобус и 32.32kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Единбург до Нотингам?
Билет влак от Единбург до Нотингам е 318,86 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 80,88 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Единбург до Нотингам?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Единбург до Нотингам е 80,88 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Единбург и Нотингам от влак?
Единбург до Нотингам е 359,05 km.
Колко време трае влак между Единбург и Нотингам?
Единбург до Нотингам е средно 5 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 21 мин.
Какви компании работят от Единбург до Нотингам?
Единбург до Нотингам се покрива от оператор(и) 7. Можете да намерите на Virail London North Eastern Railway, West Midlands Railway, Northern Rail, Avanti West Coast, East Midlands Railway, Hull Trains, TransPennine Express and CrossCountry предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Единбург до Нотингам?
Единбург до Нотингам има средно 23 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Единбург до Нотингам?
Най-ранният влак от Единбург до Нотингам тръгва на 05:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Единбург до Нотингам?
Последният влак от Единбург до Нотингам тръгва на 19:36 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Единбург до Нотингам?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 80,88 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Единбург до Нотингам от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Единбург и Нотингам е 4 ч 21 мин.
Има ли директен влак от Единбург към Нотингам?
Да, има директен влак между Единбург и Нотингам.
Какви са емисиите на CO2 за Единбург до Нотингам от влак?
Пътуването на влак от Единбург до Нотингам създава 25.13kg CO2 емисии.

Отидете локално от Единбург

Уикенд бягства от Единбург

Други дестинации от Единбург

Основни маршрути до Нотингам

Свързани маршрути

Други популярни маршрути