Влак Мадрид - Salou цени от 35,22 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 78,96 лв.
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мадрид до Salou с влак

Пътуването от Мадрид до Salou от влак е 415,04 km и отнема 4 ч 37 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 07:24 ч. и последното на 19:25 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Salou от влак само за 35,22 лв. или за 158,91 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,22 лв..

Най-ниската цена35,22 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 37 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена35,22 лв.
Най-висока цена158,91 лв.
Първо заминаване07:24 ч.
Последно заминаване19:25 ч.
Разстояние415,04 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеSalou
ПревозвачиIryo, Renfe REGIONAL EXPRESS

Влак Билети от Мадрид до Salou

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Мадрид до Salou с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Мадрид до Salou? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Мадрид до Salou?

Когато пътувате от Мадрид до Salou, можете да очаквате да платите средно около 78,21 лв.. Може да успеете да намерите цени до 35,22 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Salou. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Мадрид до Salou, можете да очаквате да платите средно около 78,21 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Мадрид до Salou с влак?

Пътуването от Мадрид до Salou с влак обикновено отнема 4 ч 37 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 415,04 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 4 ч 37 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Мадрид и Salou продължава около 415,04 km и обикновено отнема приблизително 4 ч 37 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 13 мин. Ако се опитвате да стигнете от Мадрид до Salou възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Мадрид до Salou?

Първото пътуване за деня тръгва от Мадрид в 07:24 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 19:25 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мадрид и Salou. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Мадрид до Salou, който обикновено тръгва в 07:24 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 19:25 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Мадрид до Salou с влак?

Ще можете да напуснете Мадрид, като използвате спирки като MADRID BARAJAS aeropuerto T1,Madrid Barajas Airport,Madrid Puente de la Cea,Madrid Chamartin,Madrid Méndez Alvaro,MADRID (E),Madrid - Avenida de America,Madrid-Atocha. Те ви свързват със спирки, включително Salou - Any hotel,Salou, Estación de Autobuses,Salou Carrer del dos de Maig,Salou Port Aventura,Salou в Salou. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Мадрид, или в Salou, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Мадрид до Salou се извършват всеки ден?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Мадрид до Salou. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Мадрид, които пътуват директно до Salou. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Salou. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Salou

Евтини билети за влак от Мадрид до Salou
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Salou.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Salou, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Salou.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Salou

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Salou

Най-евтините билети за влак Мадрид - Salou могат да бъдат намерени само за 53,17 лв., ако имате късмет, или средно за 80,17 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 135,02 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Salou с влак

Когато пътувате до Salou с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Iryo е испански оператор на високоскоростни влакове, основан през 2019 г. и обслужващ големите градове на Испания като Мадрид, Барселона, Малага, Севиля, Валенсия и Сарагоса. iryo оперира в националната железопътна мрежа в Испания, като използва най-новите високоскоростни влакове AVE за превоз на пътници със скорости до 310 км/ч.

Типове билети и съоръжения от Мадрид до Salou

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Iryo при пътуване от Мадрид до Salou.

Singular

„Singular tarife“ предлага гъвкавост за предприемачи и компании с персонализирано обслужване на клиенти от iryo асистенти.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Inicial

Първоначалната тарифа на iryo осигурява достъпно пътуване без компромис с комфорта или обслужването.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Singular ONLY YOU

Тарифата „Singular Only YOU“ е предназначена за предприемачи и компании, като предоставя най-добрите условия за промени и анулации в билета.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Infinita

Infinita е ол инклузив тарифа на iryo, която предлага най-добрите възможности за пътуване с гъвкавост и комфорт.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Свържете се с безплатен WiFi във влакове iryo във всяка класа. Насладете се на филми, телевизионни предавания, новини на живо и Spotify за забавление.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка във влаковете iryo се предлага с електрически контакти, а тези в класа Infinita и Singular Cafe разполагат с допълнителни USB портове.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете iryo гъвкавата политика за багаж ви позволява да пътувате удобно с до 3 броя багаж, включително ръчен багаж. Максималният размер за 2 по-големи части е 85x55x35cm, докато ръчният багаж трябва да е 36x27x15cm. Ограничението за общо тегло е 25 кг.
accessibility Достъпност open icon close icon
Влаковете iryo са проектирани за приобщаване, като предлагат определени места за пътници с намалена подвижност и осигуряват достъп без стъпала по време на качване и слизане.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
iryo предлага качествени менюта за всички класове. Намерете бордовия ресторант/бар обикновено близо до автобус 2. За пътниците от клас Infinita храната се сервира на вашето място, но не забравяйте да резервирате 24 часа предварително.
air_con Климатик open icon close icon
Насладете се на свеж и комфортен въздух във влака ETR1000; неговата авангардна климатична система освежава въздуха в целия вагон само за 3 минути, осигурявайки щедри 35 m3/h свеж външен въздух за всеки пътник.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете Iryo можете да вземете един разглобен велосипед или електрически скутер на автобус, стига да е прибран в чанта и да е в рамките на 90x120x40 cm. Транспортът е безплатен! Само имайте предвид, че вие ще се справите с товаренето, съхранението и разтоварването. Освен това имайте предвид комфорта и безопасността на другите пътници и не забравяйте, че всички причинени щети са за ваша сметка.
Услуги на борда Iryo от Мадрид до Salou
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мадрид до Salou от train.
съоръжения Iryo
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check

Мадрид до Salou Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
29.05kg
Автобус
31.13kg
Полет
83.01kg
Кола
66.41kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Salou с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Salou са 29.05kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Salou? Като вземете влака между Мадрид и Salou, ще спестите 53.96kg CO2 емисии спрямо полет, 2.08kg спрямо автобус и 37.36kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Salou?
Билет влак от Мадрид до Salou е 78,21 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,22 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Salou?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Salou е 35,22 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Salou от влак?
Мадрид до Salou е 415,04 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Salou?
Мадрид до Salou е средно 4 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 13 мин.
Какви компании работят от Мадрид до Salou?
Мадрид до Salou се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Iryo and Renfe REGIONAL EXPRESS предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Salou?
Мадрид до Salou има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Salou?
Най-ранният влак от Мадрид до Salou тръгва на 07:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Salou?
Последният влак от Мадрид до Salou тръгва на 19:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Salou?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 35,22 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мадрид до Salou?
Има средно 2 от Мадрид до Salou.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Salou от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Salou е 2 ч 13 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Salou?
Да, има директен влак между Мадрид и Salou.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Salou от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Salou създава 29.05kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Основни маршрути до Salou

Други популярни маршрути