Намерете влак от Монтана до Видин

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,06лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 43 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 09:25
Последно отпътуване: 19:15
Разстояние 70km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Монтана до Видин

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Монтана до Видин. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Монтана до Видин с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Монтана - Видин.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Видин?

Средната цена на билети за влак от Монтана до Видин е 5,68 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Монтана до Видин могат да бъдат около 3,45 лв..

Цена на билет Монтана - Видин всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
7,82 лв. Още Още Още Още Още Още

Влакове от Монтана до Видин


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Монтана до Видин?

Влаковете до Видин могат да заминат от МОНТАНА и да пристигнат на ВИДИН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Монтана до Видин?

Ако трябва да пътувате до Видин от Монтана, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Видин с влак?

Първият влак до Видин тръгва в 09:11, докато последният в 19:11. Пътуването продължава средно 2 hours and 42 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Видин за 2 hours and 36 minutes.