Влак Мадрид - Барселона цени от 35,22 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 84,63 лв.
утре 67,49 лв.
2 дни 35,22 лв.
3 дни 37,18 лв.

Мадрид до Барселона с влак

Пътуването от Мадрид до Барселона от влак е 504,81 km и отнема 3 ч 0 мин. Има 38 връзки на ден, с първото заминаване на 06:15 ч. и последното на 21:10 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Барселона от влак само за 35,22 лв. или за 284,21 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,22 лв..

Най-ниската цена35,22 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 0 мин
Връзка на ден38
Най-ниската цена35,22 лв.
Най-висока цена284,21 лв.
Първо заминаване06:15 ч.
Последно заминаване21:10 ч.
Разстояние504,81 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеБарселона
ПревозвачиRenfe REGIONAL EXPRESS, FlixBusОще

Влак Билети от Мадрид до Барселона

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Мадрид до Барселона с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Мадрид до Барселона. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Мадрид до Барселона с влак?

Когато пътувате от Мадрид до Барселона, можете да очаквате да платите средно около 116,68 лв.. Може да успеете да намерите цени до 35,22 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Барселона. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Мадрид до Барселона. Средно обаче ще платите около 116,68 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от Мадрид до Барселона с влак?

Пътуването от Мадрид до Барселона с влак обикновено отнема 3 ч 0 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 504,81 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 0 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Мадрид до Барселона, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Мадрид и Барселона ще завършат пътуването в 2 ч 29 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 0 мин, за да пътувате 504,81 km между Мадрид и Барселона.

По кое време са първото и последното заминаване от Мадрид до Барселона?

Първото пътуване за деня тръгва от Мадрид в 06:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:10 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мадрид и Барселона. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Мадрид до Барселона, който тръгва в 06:15 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 21:10 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Мадрид до Барселона с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Мадрид от следните спирки: MADRID BARAJAS aeropuerto T1,MADRID (E),Madrid - Avenida de America,Madrid Barajas Airport,Madrid-Atocha,Madrid Chamartin,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Puente de la Cea. Пристигайки в Барселона, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Barcelona-Clot-Arago,Barcelona El Prat Airport T2,Barcelona Nord,Barcelona-Sant Andreu Comtal,Barcelona Placa de Catalunya,BARCELONA SANTS,Barcelona Franca,Barcelona Paseo de Gracia. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Барселона.

Колко пъти на ден има пътувания от Мадрид до Барселона?

Ще можете да пътувате от Мадрид до Барселона, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 38 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Мадрид до Барселона, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 37 директни връзки от Мадрид до Барселона всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 1 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Барселона. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Барселона

Евтини билети за влак от Мадрид до Барселона
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Барселона.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Барселона, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Барселона.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Барселона

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 38,74 лв. до 99,46 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 61% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Барселона

Най-евтините билети за влак Мадрид - Барселона могат да бъдат намерени само за 41,62 лв., ако имате късмет, или средно за 57,39 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 71,89 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Барселона с влак

Когато пътувате до Барселона с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Влаковете Avlo бяха въведени през 2020 г. като високоскоростна влакова услуга, управлявана от Renfe, националната железопътна компания на Испания, като по-достъпна алтернатива на високоскоростната влакова услуга AVE. Влаковете Avlo, за разлика от AVE, предлагат една класа места за сядане и имат по-малко бордови услуги, за да предложат повече пътнически капацитет. Основните гари са Барселона Сантс, Мадрид Аточа и Сарагоса-Делисиас.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Iryo е испански оператор на високоскоростни влакове, основан през 2019 г. и обслужващ големите градове на Испания като Мадрид, Барселона, Малага, Севиля, Валенсия и Сарагоса. iryo оперира в националната железопътна мрежа в Испания, като използва най-новите високоскоростни влакове AVE за превоз на пътници със скорости до 310 км/ч.

Типове билети и съоръжения от Мадрид до Барселона

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от AVLO и Iryo при пътуване от Мадрид до Барселона.

Economy Class

Можете да пътувате със стандартния билет за „икономична класа“ във влаковете на Avlo, който се отнася до стандартното, основно ниво на налични места във влака. С този билет имате достъп до основни удобства като рафтове за багаж, лампи за четене, тоалетни.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Singular

„Singular tarife“ предлага гъвкавост за предприемачи и компании с персонализирано обслужване на клиенти от iryo асистенти.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Inicial

Първоначалната тарифа на iryo осигурява достъпно пътуване без компромис с комфорта или обслужването.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Singular ONLY YOU

Тарифата „Singular Only YOU“ е предназначена за предприемачи и компании, като предоставя най-добрите условия за промени и анулации в билета.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Infinita

Infinita е ол инклузив тарифа на iryo, която предлага най-добрите възможности за пътуване с гъвкавост и комфорт.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Останете свързани с Avlo с безплатен WiFi чрез PlayRenfe. Насладете се на филми, телевизионни предавания и различни четива на една ръка разстояние.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка на Avlo е оборудвана с електрически контакт за ваше удобство.
luggage Багаж open icon close icon
Можете да носите ръчен багаж без ограничение на теглото, като чанта, раница или подобен артикул, с размери до 27x36x25 cm, както и чекиран багаж без ограничение на теглото, като куфар, с размери до до 55x35x25 см, без да плащате допълнителна такса върху цената на билета, който плащате по тарифата Basic.
accessibility Достъпност open icon close icon
Avlo осигурява помощ за пътници с намалена подвижност. Обърнете се към Avlo за повече подробности.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че Avlo не предлага услуги за хранене, можете да намерите автомати за продажба, заредени с набор от напитки и закуски. Имайте предвид, че тези машини приемат само плащания с карти.
air_con Климатик open icon close icon
Пътувайте удобно, тъй като влаковете Avlo са климатизирани.
bicycle Велосипед open icon close icon
Можете да носите на борда сгъваеми велосипеди и скутери, стига да отговарят на максималните размери за багаж: 55x35x25 cm (като ръчна чанта без ограничение на теглото, включена в цената на основната тарифа) или 85x60x35 cm, или максимум 180 см общо (като допълнителен багаж срещу допълнително заплащане). За да отговарят на разпоредбите, всички велосипеди и скутери трябва да бъдат сгънати и съхранявани в съответните си кутии за носене.
wifi WiFi open icon close icon
Свържете се с безплатен WiFi във влакове iryo във всяка класа. Насладете се на филми, телевизионни предавания, новини на живо и Spotify за забавление.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка във влаковете iryo се предлага с електрически контакти, а тези в класа Infinita и Singular Cafe разполагат с допълнителни USB портове.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете iryo гъвкавата политика за багаж ви позволява да пътувате удобно с до 3 броя багаж, включително ръчен багаж. Максималният размер за 2 по-големи части е 85x55x35cm, докато ръчният багаж трябва да е 36x27x15cm. Ограничението за общо тегло е 25 кг.
accessibility Достъпност open icon close icon
Влаковете iryo са проектирани за приобщаване, като предлагат определени места за пътници с намалена подвижност и осигуряват достъп без стъпала по време на качване и слизане.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
iryo предлага качествени менюта за всички класове. Намерете бордовия ресторант/бар обикновено близо до автобус 2. За пътниците от клас Infinita храната се сервира на вашето място, но не забравяйте да резервирате 24 часа предварително.
air_con Климатик open icon close icon
Насладете се на свеж и комфортен въздух във влака ETR1000; неговата авангардна климатична система освежава въздуха в целия вагон само за 3 минути, осигурявайки щедри 35 m3/h свеж външен въздух за всеки пътник.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете Iryo можете да вземете един разглобен велосипед или електрически скутер на автобус, стига да е прибран в чанта и да е в рамките на 90x120x40 cm. Транспортът е безплатен! Само имайте предвид, че вие ще се справите с товаренето, съхранението и разтоварването. Освен това имайте предвид комфорта и безопасността на другите пътници и не забравяйте, че всички причинени щети са за ваша сметка.
Услуги на борда FlixBus, AVLO and Iryo от Мадрид до Барселона
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мадрид до Барселона от train.
съоръжения FlixBus AVLO Iryo AVE
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check
luggage Багаж check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check cross check
air_con Климатик check check cross check
quiet_zone Тиха зона cross check cross check
accessibility Достъпност cross check cross check
bicycle Велосипед cross check cross check

Мадрид до Барселона Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
35.34kg
Автобус
37.86kg
Полет
100.96kg
Кола
80.77kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Барселона с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Барселона са 35.34kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Барселона? Като вземете влака между Мадрид и Барселона, ще спестите 65.62kg CO2 емисии спрямо полет, 2.52kg спрямо автобус и 45.43kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Барселона?
Билет влак от Мадрид до Барселона е 116,68 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,22 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Барселона?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Барселона е 35,22 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Барселона от влак?
Мадрид до Барселона е 504,81 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Барселона?
Мадрид до Барселона е средно 3 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 29 мин.
Какви компании работят от Мадрид до Барселона?
Мадрид до Барселона се покрива от оператор(и) 6. Можете да намерите на Virail Renfe REGIONAL EXPRESS, FlixBus, Renfe, AVLO, Renfe AVE INT, Iryo and AVE предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Барселона?
Мадрид до Барселона има средно 38 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Барселона?
Най-ранният влак от Мадрид до Барселона тръгва на 06:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Барселона?
Последният влак от Мадрид до Барселона тръгва на 21:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Барселона?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 35,22 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мадрид до Барселона?
Има средно 37 от Мадрид до Барселона.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Барселона от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Барселона е 2 ч 29 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Барселона?
Да, има директен влак между Мадрид и Барселона.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Барселона от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Барселона създава 35.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Основни маршрути до Барселона

Свързани маршрути

Други популярни маршрути