Влак Мадрид - Astorga, Кастилия и Леон цени от 150,64 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон с влак

Пътуването от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон от влак е 300,41 km и отнема 3 ч 56 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 13:40 ч. и последното на 13:40 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон от влак само за 150,64 лв. или за 150,64 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 150,64 лв..

Най-ниската цена150,64 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 56 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена150,64 лв.
Най-висока цена150,64 лв.
Първо заминаване13:40 ч.
Последно заминаване13:40 ч.
Разстояние300,41 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеAstorga, Кастилия и Леон
ПревозвачиRenfe

Влак Билети от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон?

Когато пътувате от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон, можете да очаквате да платите средно около 150,64 лв.. Може да успеете да намерите цени до 150,64 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон, можете да очаквате да платите средно около 150,64 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон с влак?

При разстояние от 300,41 km между Мадрид и Astorga, Кастилия и Леон, обикновено отнема 3 ч 56 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 56 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Мадрид и Astorga, Кастилия и Леон е около 300,41 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч 56 мин. Обаче най-бързите маршрути между Мадрид и Astorga, Кастилия и Леон продължават 3 ч 56 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон, който обикновено тръгва в 13:40 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 13:40 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон тръгва в 13:40 ч., докато последният отпътува в 13:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Мадрид и Astorga, Кастилия и Леон. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Мадрид от следните спирки: MADRID BARAJAS aeropuerto T1,MADRID (E),Madrid - Avenida de America,Madrid Barajas Airport,Madrid-Atocha,Madrid Chamartin,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Puente de la Cea. Пристигайки в Astorga, Кастилия и Леон, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: ASTORGA. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Astorga, Кастилия и Леон.

Колко пътувания от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон има всеки ден?

Маршрутът от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Мадрид са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон

Евтини билети за влак от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон

Най-евтините билети за влак Мадрид - Astorga, Кастилия и Леон могат да бъдат намерени само за 62,54 лв., ако имате късмет, или средно за 110,36 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 140,67 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Astorga, Кастилия и Леон с влак

Когато пътувате до Astorga, Кастилия и Леон с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
21.03kg
Автобус
22.53kg
Полет
60.08kg
Кола
48.07kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Astorga, Кастилия и Леон са 21.03kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Astorga, Кастилия и Леон? Като вземете влака между Мадрид и Astorga, Кастилия и Леон, ще спестите 39.05kg CO2 емисии спрямо полет, 1.5kg спрямо автобус и 27.04kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон?
Билет влак от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон е 150,64 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 150,64 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон е 150,64 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Astorga, Кастилия и Леон от влак?
Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон е 300,41 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Astorga, Кастилия и Леон?
Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон е средно 3 ч 56 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 56 мин.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон?
Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон?
Най-ранният влак от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон тръгва на 13:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон?
Последният влак от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон тръгва на 13:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 150,64 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Astorga, Кастилия и Леон е 3 ч 56 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Astorga, Кастилия и Леон?
Да, има директен влак между Мадрид и Astorga, Кастилия и Леон.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Astorga, Кастилия и Леон създава 21.03kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Други популярни маршрути